"Ми нормально спілкуємось, ми дуже близькі друзі", — Дантес вперше прокоментував розставання з DOROFEEVA

Дантес вперше прокоментував розставання з DOROFEEVA
Instagram/vladimirdantes

Володимир Дантес вперше публічно прокоментував розлучення.

Поділитися:

Відомо, що українська digital-сенсація, тренерка проєкту "Голос країни" DOROFEEVA та її чоловік, співак Володимир Дантес оголосили про розірвання стосунків. Володимир Дантес вперше публічно прокоментував розставання у програмі на You Tube каналі Леви на Джипі:

"Слухайте, ми ж написали пост, який виставили в Інстаграм, де вся правда, яку ми хотіли сказати. Все нормально, ми дружимо. Це рішення не було прийняте тоді, кли ми виставили цей пост. Це було раніше. Просто коли ти планував собі одне, а потім починається війна, ти думаєш, що людям не до цього. Минає час і ти думаєш, що це якось дивно і теж мабуть про це потрібно сказати. Приховувати це не можливо. Ми нормально спілкуємося, ми дуже близькі друзі, все добре. Я думаю, що так і повинно бути, коли ти хочеш не запплямувати минуле і зберегти класну історію, для цього потрібно вчасно і влучно сепаруватися і не думати, що хтось комусь щось винен". 

Надя Дорофєєва та Дантес були разом 10 років, 6 з них —  у офіційному шлюбі. 

Дивіться сюжет про одну з найгарніших пар українського шоубізу:

Володимир Дантес веде активну інформаціїну боротьбу на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм, де висвітлює, що насправді відбувається в Україні після повномасштабного вторгнення росії.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dantes (@vladimirdantes)

Новини по темі