Юрій Горбунов заінтригував появою нових акторів у серіалі Великі Вуйки

Юрій Горбунов засвітив нових акторів серіалу Великі Вуйки

У стрічці з'являться улюбленці глядачів.

Поділитися:

Креативний продюсер і актор серіалу Великі Вуйки Юрій Горбунов на своїй сторінці в Instagram заінтригував підписників спільним фото з Фаготом і Фоззі – учасниками відомого українського гурту ТНМК.

Фото було зроблено на вулиці Хрещатик у Києві, де днями проходили зйомки нової комедії Великі Вуйки каналу 1+1 – продовження популярного серіалу Останній москаль, де улюблені персонажі потрапляють у нові обставини. Юрій Горбунов на знімку позував в образі свого серіального героя Івана Петрука – у вишиванці та капелюсі.

«Несподівано Вуйки зустрілися? На Хрещатику», – написав Юрій Горбунов під фото, не зазначивши, що саме робили Фагот і Фоззі на знімальному майданчику проекту.

Схожу фотографію опублікував на своїй сторінці і Фагот. «Раптово на Хрещатику», – написав артист в Instagram і додав хештег серіалу #великівуйки

Варто зазначити, що повний акторський склад нового серіалу креативна група тримає в секреті. Поки зрозуміло, що в новому сезоні з’являться вже відомі глядачам персонажі – сільський голова (Володимир Горянський), Іван Петрук (Юрій Горбунов), Бодьо (Володимир Ніколаєнко) та Остап Бендер Штефко (Назар Задніпровський).

Тому після фотографії шанувальники запідозрили, що Фоззі та Фагот з гурту ТНМК отримали ролі в Великих Вуйках.

«Уже зараз можемо говорити, що в нашому новому серіалі з'являться улюбленці глядачів – Анна Кошмал, Інна Приходько, Арам Арзуманян і Артур Логай. Але запевняю: фанатів чекає ще не один сюрприз. В "Великих Вуйках" ви побачите багато запрошених зірок у несподіваних амплуа. Так що чекайте гарячих новин», – заінтригував коментарем Юрій Горбунов.

Нагадаємо, що за сюжетом 16-серійної комедії, вперше за всю історію села Великі Вуйки сюди збираються прокласти дорогу. Але корумпований чиновник з області віддає право на будівництво дороги в сусіднє село – Малі Вуйки. Побоюючись того, що вся молодь поїде і село вимре, голова збирає ініціативну групу і їде до Києва вирішувати питання будівництва дороги. У новому сезоні Вуйки будуть підкорювати Київ і відкривати для себе особливості столичного життя.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. Зірка фільму Скажене весілля поголив голову заради ролі у Великих Вуйках

2. Стало відомо, хто з героїв Останнього москаля з’явиться у Великих Вуйках

3. Жителі Великих Вуйок вирушають приборкати велике місто

Новини по темі