Мільярдер Річард Бренсон в Україні: яку місцину і чому навідав знаменитий підприємець, засновник Virgin Galactic

Мільярдер Річард Бренсон з візитом в Україні: яка головна мета приїзду засновника компанії Virgin Galactic
Facebook Тарас Думенко - офіційно

Засновник компанії Virgin Group Річард Бренсон перебуває в Україні. Що відомо про мету цього візиту?

Поділитися:

Всесвітньо відомий мільярдер, засновник компанії Virgin Galactic, Річард Бренсон наразі перебуває в Україні. Він відвідав Гостомель на Київщині. Про цей візит та його мету у себе в Facebook написав голова Гостомельської селищної військової адміністрації Тарас Думенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голлівудський актор Бен Стіллер прибув з візитом до України: він вже відвідав Львів та Київську область

Отже, відомо, що Річард Бренсон вирішив відвідати не просто Гостомель, а саме аеродром ДП "Антонов", пошкоджений внаслідок російської окупації періоду початку війни. Тарас Думенко написав:

"Річард Бренсон постійно виступає на підтримку України, її суверенітету, територіальної цілісності, а також за найжорсткіші санкції проти рф, її лідерів та економіки. У Гостомелі він цікавився аеродромом ДП «Антонов», можливостями його відновлення. Разом з представниками Укроборонпром та ДП “Антонов” розповіли гостю про такі перспективи та наявні проєкти реконструкції летовища".

Річард БренсонФОТО: Facebook Тарас Думенко - офіційно

Нагадаємо, у перші дні повномасштабного вторгнення найбільший у світі літак АН-225 "Мрія" було знищено росіянами, він перебував саме на аеродромі в Гостомелі. До Дня Конституції "Укрпошта" випустила нову марку, яку назвали «Українська мрія». На ній зображено саме літак АН-225 "Мрія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шон Пенн знову в Україні: відомий актор та кінорежисер знімає документальний фільм про війну

Річард Бренсон — англійський підприємець, засновник корпорації Virgin Group, до складу якої входить одна з найбільш відомих в останні роки Virgin Galactic, що розробляє літак для космічного туризму VSS Unity класу SpaceShipTwo. Зараз Virgin Group запускає невеликі штучні супутники та давно продає квитки на туристичні суборбітальні космічні польоти. В майбутньому компанія планує запропонувати своїм клієнтам і орбітальні польоти.

БренсонФОТО: Facebook Тарас Думенко - офіційно

Новини по темі