Мішель Обама розповіла про труднощі у стосунках з чоловіком

Мішель Обама дала інтерв'ю Опрі Вінфрі
gettyimages.com

Екс-перша леді США про кохання, дітей й проблеми у світі.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для Опри Вінфрі екс-перша леді США Мішель Обама розповіла більше про особисте життя та кар'єрні плани. Крім того, напередодні Мішель написала книгу мемуарів Becoming.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мішель Обама дала поради Меган Маркл, як звикнути до життя в королівській родині

Опра Вінфрі: Ви розповідаєте про ваші стосунки з Бараком, про пропозицію, але також і про відмінності між вами в перші роки шлюбу. Ви пишете у своїй книзі: «Я зрозуміла, що він говорив з хорошим наміром: «Я вже в дорозі!» або «Майже вдома!». І я в це вірила: ввечері купала дівчаток, але відкладала час сну, щоб вони могли дочекатися тата і обійняти його». А потім ви описуєте, як чекаєте його і не лягайте. Він каже: «Я вже в дорозі!», але не приходить. Ви вимикаєте світло. Читаючи, я чула цей клацання. Ви злилися на нього.

Мішель Обама: Я дуже злилася. Коли є діти, плани весь час змінюються. Особливо якщо ви заміжня за тим, чия кар'єра займає повністю весь час, - а в політиці завжди так. Барак навчив мене, як відхилятися від курсу. Але його манера робити це, розумієте ... Він був дуже оптимістично налаштований в сенсі часу (прим. ред. - сміється). Він думав, що в добі значно більше годин. Він був фокусником, який жонглював тарілками на палицях, поки одна з них ось-ось не впаде. Тому перед нами стояла велика робота над стосунками, і ми звернулися до сімейного консультанта.

Опра Вінфрі. Розкажіть про це.

Мішель Обама. Виявилося, нам не потрібен консультант. Мені потрібно було знайти те, що робить мене щасливою. Я несподівано зрозуміла, що мені потрібна підтримка - від нього. Але я повинна була усвідомити, як побудувати своє життя, щоб воно мене влаштовувало.

Опра Вінфрі. Як ви дали згоду на його участь в президентських виборах? Ви пишете, що він завжди говорив: «Це рішення ми приймаємо в сім'ї». Що означало: «Якщо Мішель скаже, що я можу, то я можу».

Мішель Обама. Уявіть цей вантаж ... Барак порядна людина. Дуже розумний. Але політика потворна. Я не знала, як мій чоловік зі своїм темпераментом буде жити з цим. І я не хотіла бачити його в тому оточенні. Але я подумала: «Добре, а кого ще я знаю такого ж, як він? По-перше, порядний, по-друге, має високі інтелектуальні здібності. Він чудовий оратор. Займався громадською діяльністю. По-справжньому відданий своїй справі і вважає, що «це його обов'язок». Як тут скажеш «ні»? Тому мені довелося перестати бути дружиною і стати громадянкою США.

Опра Вінфрі. Ви відчували тиск, тому що ви - перша афроамериканська сім'я?

Мішель Обама. Звичайно! Ми відчували тиск з самого початку президентської кампанії. Нам потрібно було переконати своїх виборців у тому, що афроамериканець може перемогти. В першу чергу - переконати афроамериканців. Тому що такі люди, як мої бабуся і дідусь, ніколи не вірили в те, що це може статися. Вони хотіли цього для нас. Але життєвий досвід говорив їм: ніколи. Хілларі була більш надійним варіантом, тому що вона дужевідома. Відкрити серця і впустити надію - це було найважче.

Опра Вінфрі. Коли вся тяжкість світу на його плечах, як вам вдавалося бути плечем, на яке він спирається?

Мішель Обама. Намагалася бути острівцем спокою посеред шторму. Сімейні вечері - одна з тих традицій, яку я принесла в Білий дім. Жорстка вимога: ти повинен бути з нами. Так, ти президент, але ти можеш прийти з Овального кабінету, сісти за стіл і поспілкуватися з дітьми. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоботи-панчохи в стилі диско: Мішель Обама здивувала вибором взуття

За матеріалами elle.ua

Фото: gettyimages.com

 

Новини по темі