Міжсезонне взуття: 7 моделей, що ніколи не вийдуть із моди

Модне міжсезонне взуття
Фото: pexels.com

Це взуття точно можна носити не один сезон і залишатися стильною.

Поділитися:

Скоро весна, а отже, час впевнитися, що і ви, і ваш гардероб до неї готовий. Міжсезоння – дуже короткий період. Купувати нове взуття щосезону невигідно, а бути стильною завжди хочеться. Тож пропонуємо вам 7 моделей міжсезонного взуття, в якому кожна жінка почуватиметься королевою.

1. Черевики челсі

Поєднання простоти і вишуканості. Це взуття довжиною до щиколотки, з гумовими вставками з боків та заокругленим миском. Низькі підбори і тонка підошва забезпечать вам зручність та легкість. Така модель обов’язково має бути в шафі активної леді!

Фото: @sutrofootwear

2. Жокейські чоботи

Чоботи без підборів висотою до коліна. Зручні, практичні і дуже гарні. Краще обрати модель з натуральної шкіри – тоді пара слугуватиме довше і ніколи не втратить актуальності.

3. Ботфорти

Чоботи висотою до коліна та вище. Вони пасують жінкам будь-якого зросту і вдало комбінуються з будь-якою довжиною спідниці. Але особливо пасують до міні. Обирайте ботфорти з натуральних матеріалів та на широких стійких підборах – така модель пройшла перевірку часом і ще довго буде улюбленицею жінок.

Фото: pexels.com

4. Байкерські чоботи

Колись носити байкер-бутс було викликом, сьогодні – це абсолютно універсальне взуття на кожен день. Шнурівка і товста груба підошва – обов’язкові елементи таких чобітків. Все інше – колір, матеріал, прикраси – на ваш смак. Знайти такі байкерські чоботи можна чи не в будь-якому магазині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно вибрати взуття на підборах

5. Ботильйони

Абсолютно універсальна пара взуття і хороша альтернатива туфлям у прохолодну погоду. Важливо, щоб моделі були зі шкіри чи замші, довжиною до щиколотки або трохи вище. Зверніть увагу на кольорові ботильйони – вони дуже стильні та зроблять акцент на ваших ніжках. Підбори – на ваш смак. Щоб не доводилося обирати між зручністю і красою, віддайте перевагу ботильйонам на широких стійких підборах.

Фото: pexels.com

6. Гумові чоботи

Будь-які аргументи зайві. Це маст-хев міжсезоння, а тому гумові чоботи не втрачають актуальності з року в рік. Вони захистять вас від будь-якої негоди. Особливо популярними зараз є чоботи яскравих кольорів. Взимку зверніть увагу на чоботи з утепленням всередині. Навесні родзинкою вашого образу можуть стати прозорі гумові чоботи та сумочка до них.

7. Кросівки й кеди

Спортивне взуття – не лише для спорту і не лише для літа. Зараз кросівки та кеди білого кольору – наймодніший тренд для жінок різного віку. Їх носять як з джинсами, так і зі спідницями та сукнями у класичному стилі. А моделі кросівок зі шкіри, gore-tex або з внутрішнім утепленням точно не дадуть вам змерзнути у мінливу погоду.

Фото: pexels.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біле взуття: 5 наймодніших пар

Новини по темі