Молодий місяць у травні 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на Молодик від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Молодий місяць 19 травня — 1+1
Unsplash

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Молодика 19 травня?

Поділитися:

19 травня починається новий місячний цикл за місячним календарем. Новий місяць несе нові енергії, це дуже хороший період для планування, творчості, загадування бажань. Чого чекати всім знакам зодіаку на Новий місяць у травні 2023 та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць у травні 2023 від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Молодий місяць у травні 2023

Гороскоп на Молодик Овен

19 травня - Молодий місяць у 2-му будинку грошей народжує нову енергію. Це будинок самооцінки, самоцінності. Можна розпочинати нове, йти вчитися. Це будинок нових ресурсів. Ви матимете багато життєвої енергії. 

Гороскоп на Молодик Телець

19 травня Молодий місяць в 1-му будинку, у вашому знаку. Там буде 5 планет, у тому числі Уран. У вас ніби нова батарейка з'явиться, у вас увімкнеться нова енергія, новий ресурс. Ви знайдете друге дихання. 

Гороскоп на Молодик Близнюки

 19 травня Молодий місяць у 12 будинку, який піде для вас означати завершення. У цей день народжується нова енергія. Збирається багато планет і ви набуваєте посидючості. Можуть зацікавити медитації, таємні служби, йога, можете лягти до клініки.

Гороскоп на Молодик Рак

19 травня Молодий місяць у тому ж 11 будинку, там зберуться Меркурій, Сонце, Місяць і Уран. Народиться нова енергія, заряд. Багато договорів, угод, галасливі компанії, дружні вечірки вільного часу не залишиться. 

Гороскоп на Молодик Лев

19 травня Молодий місяць у 10 будинку. Сонце та Місяць з'єднуються і у вас буде нова енергія. До кінця травня у вас буде гарний час для будь-яких починань. Проект, бізнес, свої соцмережі, новий контракт. Ваші починання приведуть до успіху. 

Гороскоп на Молодик Діва

19 травня Молодий місяць у 9 будинку. Подорожі за кордон, спілкування з іноземцями, нове навчання. Додасться нова енергія. У вас з'являться сили. 5 планет буде у 9 будинку у травні. 

Гороскоп на Молодик Терези

19 травня Молодик у 8 будинку –  нова енергія, неочікувані можливості, яка допоможе вам у фінансовій сфері, дуже успішний бізнес. Окрім фінансів – це зачаття, вагітність, велика кількість продажів та клієнтів. 

Гороскоп на Молодик Скорпіон

19 травня Молодий місяць у цьому ж 7 будинку. Там збирається 5 планет (Меркурій, Юпітер, Місяць, Сонце, Уран), які вказують вам на відносини, співпрацю. 

Гороскоп на Молодик Стрілець

 19 травня Молодий місяць у 6 будинку, де Сонце з Місяцем з'єднуються. У ваше життя увійде нова енергія, щось нове: нова робота, новий колега, якісь зміни на вас чекають. Зверніть увагу на своє здоров'я, режим та спорт. 

Гороскоп на Молодик Козеріг

 19 травня Молодий місяць у 5 будинку гороскопа, Сонце з'єднується вз Місяцем і народжує нову енергію. 5 планет у вашому 5м будинку. Буде радість та задоволення. Добре ризикувати, показувати свою сміливість у даному секторі. Можлива зустріч людини, яка внесе щось нове у ваше життя. Добре займатись спортом, брати участь у виставках, займатися творчістю. 

Гороскоп на Молодик Водолій

19 травня молодик у 4 будинку. 5 планет з 10. У вас постануть питання житла, якісь несподівані рішення. Нова енергія. Дуже добре для початку чогось пов'язаного з місцем проживання. Переїзд чи новини про Батьківщину. Покупки для комфорту. Можливі новини із батьками.

Гороскоп на Молодик Риби

19 травня Новий місяць у 3 домі, Сонце з Місяцем з'єднаються, це може дати купівлю нового транспортного засобу.  Ваша робота може бути пов'язана з доставкою, торгівлею, відрядженнями. Усе, що ми пишемо, про що говоримо, медійність. Також у 3 домі у вас буде Уран, це дає нові можливості та зміну кардинальну професії, він наділить вас сміливістю. 

Новини по темі