Молодик у лютому 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Новий місяць 20 лютого
freepik.com

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Молодика 20 лютого?

Поділитися:

20 лютого починається новий місячний цикл за місячним календарем. Новий місяць несе свіжі енергії і це дуже хороший період для планування майбутніх справ, для творчості, але є і ряд пересторог, що не можна робити у день Нового місяця. 

Чого чекати всім знакам зодіаку на Новий місяць у лютому 2023 та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць у лютому 2023 від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Час загадувати бажання: коли Новий місяць в лютому 2023 за місячним календарем

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць у лютому

Гороскоп на Молодик Овен

20 лютого — Молодий місяць 12 будинку, принесе еміграцію, поїздки за кордон, купівлю квитків, звільнення від чогось, занурення.

Гороскоп на Молодик Тілець

20 лютого Місяць входить до 11-го будинку, там буде Молодий місяць. Новий план, початок, почин, нова мрія. Ви можете увійти до нового колективу. у вас буде новий план. Добре починати все, про що ви мріяли.

Гороскоп на Молодик Близнюки

20 лютого Місяць входить до 10-го будинку, там буде Молодий місяць. Щось нове прийде у ваше життя: нове начальство, нова робота, новий бізнес. Це чудовий час для починань. Можливий новий статус, пропозиція, весілля, розлучення тощо. Можлива покупка за статусом. Може бути інформація про вагітність або народження дитини, нове місце проживання. Сильніше за інших відчують цей Молодий місяць ті, у кого аксцедент з 0 по 5 градусів Близнюків або день народження 20-23 травня.

Гороскоп на Молодик Рак

20 лютого Місяць входить в 9 будинок, Молодий місяць, це водна стихія, Риби, ваше Сонце або Асцендент буде в хорошому аспекті до Молодика, енергія ллється легко. Оформити візу, отримати паспорт, освіту, складання іспитів, навчання, реклама – чудово починати. Можете зустріти кохання, але за кордоном чи іноземець, викладач. Відчують усі Раки, але сильніше 0-5 градусів або ін 20-25 червня. Щось нове приходить у ваше життя. З 20 по 28 лютого буде дія Молодого місяця.

Гороскоп на Молодик Лев

20 лютого Місяць входить у 8 будинок — Молодий місяць. Візьміть чи погасите кредит, податки, страховки, перевірки. Немає показників на негатив – скоріше прибуток, інвестиції, спадок, фінансова підтримка.

Гороскоп на Молодик Діва

20 лютого Місяць входить у 7 будинок, буде Молодий місяць. Можливий шлюб, пропозиція, заручини, вінчання. Може також означати творчий союз, контракт працювати. Можливий початок судових процесів. Сильніше за інших відчую ті, у кого аксцендент з 0 по 5 градусів Діви, або день народження з 20 по 23 серпня.

Гороскоп на Молодик Терези

20 лютого — Молодий місяць у 6 будинку (будинок роботи, здоров'я, обов'язків). Піднімуться питання, пов'язані з будинком здоров'я та ворогів.

Гороскоп на Молодик Скорпіон

20 лютого — Місяць входить до 5-го будинку гороскопа (Молодик). Може принести нових друзів, нове хобі, місце відпочинку, новий бізнес, новий роман, новина про вагітність і т.д.

Гороскоп на Молодик Стрілець

Місяць 20 лютого входить до 4-го будинку, там буде Молодий місяць. Місяць символізує маму, емоції. Вирішуватимуться питання сім'ї, місця проживання, можливі переїзди. У вас може з'явитися новий член сім'ї, собака, кішка, новина про поповнення. Можливий ремонт у ванній кімнаті. Сильніше за інших відчують ті, у кого аксцендент з 0 до 5 градусів Стрільця або день народження 22-24 листопада.

Гороскоп на Молодик Козеріг

20 лютого Місяць входить до 3-го будинку, буде Молодий місяць у 3-му будинку. Може з'явитися новий родич, сестра або брат можуть одружитися, можуть бути новини про ваших родичів. У вас може з'явитись ідея переїзду або фактично в ці дні відбудеться переїзд. Можливий продаж чи купівля автомобіля, отримання прав, ліцензії.

Гороскоп на Молодик Водолій

20 лютого до 2 будинку входить Місяць, буде Молодий місяць. Молодий місяць у секторі доходів, грошей, джерела доходів та самооцінки. У вас може з'явитися нова робота або нові витрати. Хтось вам може допомогти фінансово. У вас з'явиться новий рівень комфорту. Однак, найважливіше – це питання вашої самооцінки.

Гороскоп на Молодик Риби

20 лютого Місяць входить у ваш знак, буде Молодий місяць у вашому знаку. Воно символізує починання. Гарний час для будь-яких починань: робота, відносини, бізнес, клієнти і т.д. Сильніше за інших відчують цей молодик ті, у кого аксцендент 0-5 градусів Риб або день народження 19-21 лютого.

Новини по темі