Молодик у січні 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Новий місяць 21 січня
freepik.com

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Молодика 21 січня?

Поділитися:

21 січня починається новий місячний цикл за місячним календарем. Новий місяць несе свіжі енергії і це дуже хороший період для планування майбутніх справ, для творчості, але є і ряд пересторог, що не можна робити у день Нового місяця. 

Чого чекати всім знакам зодіаку на Новий місяць у січні 2023 та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць у січні 2023 від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на січень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від знаменитої астрологині

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць у січні

Гороскоп на Молодик Овен

21 січня – Молодик у 11 будинку, друзі, команда, ви стаєте частиною чогось більшого, онлайн-бізнес, нові мрії, нове бачення життя.

Гороскоп на Молодик Тілець

21 січня – Новий місяць у 10 домі. Отримаєте новину у роботі, поставите перед собою нову ціль, ви зміните свій статус. 

Гороскоп на Молодик Близнюки

21 січня – Молодий місяць у 9 будинку: публічні виступи, Нові ідеї, нові справи, нові юридичні процеси, розширення кордонів та впливу. 

Гороскоп на Молодик Рак

21 січня Молодий місяць у 8 будинку. Нові фінанси, загальний рахунок у банку з партнером, перехід на новий рівень відносин. 

Гороскоп на Молодик Лев

21 січня Молодий місяць у 7 будинку: потік енергії від партнерства та відносин, багато нових клієнтів, важливі відносини, пропозиція руки; рішення про розлучення; добре для підписання контрактів (з 23-24 січня), впустіть кохання у своє життя. 

Гороскоп на Молодик Діва

21 січня Молодий місяць у 6 будинку: щось нове в побуті, в рутині, в роботі, в режимі, у сфері здоров'я. 

Гороскоп на Молодик Терези

21 січня Молодий місяць 5 будинку, там же будуть Сонце і Сатурн. Там і Венера. Новий фонтан енергії у 5-му будинку творчості принесе сплеск нової енергії, ідей. 21 числа вже можна "творити". 

Гороскоп на Молодик Скорпіон

21 січня Молодий місяць у 4 будинку. Там, де і Венера. Тема фундаменту, основи. Те, на чому тримається наше життя. Це Молодий місяць запустить новий джерело енергії, новий ресурс. Виникнуть нові ідеї, будівництво будинку, переїзд на нове місце проживання, питання відчуття безпеки, де нам добре і з ким, кого ми вважаємо своєю родиною. Ви зможете зрозуміти, де з ким хочете жити і що для вас важливо. Ви отримаєте новини про членів сім'ї, у вас може з'явитися дитина (наприклад, новина про вагітність партнера). Можливо, ви розпочнете ремонт. 

Гороскоп на Молодик Стрілець

21 січня Молодий місяць у 3 будинку. Там будуть Сонце, Місяць, Венера, Сатурн. Будинок руху. Можливий переїзд, нове навчання, вивчання нової мови. Щось нове увійде у ваше життя.

Гороскоп на Молодик Козеріг

21 січня Молодий місяць у 2 будинку - нова робота, клієнт, бізнес, ідея, співпраця, покупка - щось фінансове, цінність, достаток, самооцінка. 

Гороскоп на Молодик Водолій

21 січня Молодий місяць у вашому знаку Водолія в 1 градусі в 1 будинку гороскопу. Якщо у вас аксцендент 0-5 градусів Водолія, ви відчуєте синів інших. Також це сильно відчують Водолії, народжені з 21 до 25 січня. Будуть нові енергії, можна розпочинати щось нове. Ваші бажання, нова робота, нові ідеї, новий стиль, імідж, нова роль суспільства.

Гороскоп на Молодик Риби

21 січня Молодий місяць у 12-му будинку, де у вас Венера. 12 будинок символізує ваш знак. Риби люблять тікати від реальності, інший світ, відлітати подумки кудись. У вас з'явиться нова реальність, новий метод відновлюватиме енергію. Щось, що вам було необхідно, щоб прийти до тями. Можливо, ви переїдете за місто чи на природу. 12-й будинок це також лікарні. Ви або підете працювати у сферу медицини, або обстежитись, лягати у клініку. Добре сідати на дієту.

Новини по темі