Морський стиль в інтер'єрі

Як створити інтер'єр в морському стилі

Інтер'єр в морському стилі завжди нагадуватиме вам про подорожі.

Поділитися:

Якщо вам необхідне місце, де можна відволіктися від проблем і турбот, відпочити і розслабитися, то перетворіть своє житло на морське узбережжя. В кімнаті, стилізованій під морський курорт, навіть дихати легше.

Прикрасити кімнату в такому стилі не складно – достатньо лише правильно підібрати деталі.

Зверніть увагу на поєднання кольорів і фактур. Для морського стилю білий або бежевий кольори вдало виглядатимуть поруч з усіма відтінками синього і блакитного, кольору блакиті і зеленуватої морської хвилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети домашнього затишку різних країн світу

@rafakids

Такий стиль просто не уявити без фірмової біло-синьої смужки. Однак тут важливо, щоб її було в міру. У очах не має рябіти від смуг. Найкраще вибрати кілька смугастих елементів – постільну білизну або оббивку дивана.

@blueroom

Морська романтика в інтер'єрі може бути присутньою у вигляді годинника-штурвала або корабельного барометра, або ж лампи з ніжкою в формі маяка.

Романтичний настрій можуть створити також мушлі, коралові рифи та морські зірки. Вони можуть бути як справжніми, так і у вигляді візерунків у ванній або на шторах у вітальні.

@blueroom

Якщо у морському стилі оформити дитячу кімнату, малята точно зрадіють. Для дитячої можна обрати не лише біло-синій декор, але й функціональні деталі інтер’єру. Наприклад, ліжко у формі корабля, штурвал, канати тощо.

Малюки більше часу захочуть проводити у такій кімнаті, адже у ній можна перетворитись як на мандрівника, так і на пірата. Морська тема – це не лише кораблі. Також це можуть бути рибки, пальми, острови, пляжні капелюшки, парасольки та взуття. Тематика малюнків може бути різною, залежно від віку дитини.

@rafakids

Знайдіть місце для акваріума. Його також можна оформити ззовні та всередині мушлями та морськими камінцями. А спостереження і догляд за рибками та морськими тваринами заспокоює та добре впливає на дорослих та дітей.

@acvarium

Морський стиль особливо вдало виглядає у ванній кімнаті. Оформити санвузол ви можете як у сучасному, так і у класичному вигляді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити вишиванку на роботу

@new_dizain_remont

Кухня, оформлена в морському стилі, має бути переважно з натуральних матеріалів. Для меблів обирайте білий, синій або світлий колір дерева. Колір для шпалер обирайте на контрасті, з цієї ж кольорової гами. Наприклад, гарно виглядають темно сині стіни та білі меблі. Плюс додайте кілька яскравих червоних або жовтих деталей, наприклад, подушки для стільців, лампи чи посуд. Інтер'єр не варто перевантажувати зайвими деталями, корисних аксесуарів в тематичному виконанні буде достатньо.

@house.ba

Вітальня. У приміщенні з низькими стелями краще використовувати фарбування в один колір. У високих кімнатах стеля може бути багатоярусною, прикрашеною легкою прозорою вуаллю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хитрощі, що допоможуть створити стильний інтер'єр кімнати

Для зберігання речей використовуйте старовинні скрині або плетені кошики. Для освітлення підійдуть вуличні ліхтарі або стилізовані під старовинні світильники з латуні. Подушки можна оздобити мереживом або вишивками з обрисами якоря, кораблика або мушлі.

Новини по темі