«Може прогодувати родину»: Полякова розсекретила, скільки заробляє її 14-річна донька

Оля Полякова розсекретила, скільки заробляє її 14-річна донька Маша | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/mashapolyakova

Талановита бізнес-леді.

Поділитися:

Нещодавно старша донька української співачки Олі Полякової Маша здивувала шанувальників напрочуд . Тож ні в кого не лишилося сумнівів – 14-річна красуня впевнено йде маминими стопами. Ба більше, виявляється, у своєму юному віці Маша Полякова вже цілком самостійна дівчина. Так, у своєму інтерв’ю з журналістом Дмитром Гордоном горда мама зізналася, що доньчиних заробітків вистачило б, аби прогодувати родину.

Фото: instagram/mashapolyakova

Маша цілком самостійна доросла дівчина, дивовижна. Веде свій Instagram (…) 10 тисяч на тиждень ця дівчинка заробляє, – не приховала батьківської втіхи Оля.

Щоправда, потім уточнила, що трохи перебільшила – щотижневий дохід Маші коливається у межах семи-восьми тисяч. Хоча навіть така сума вражає, адже Полякова-молодша ще навіть не закінчила школу.

Свої заробітки юна красуня витрачає на модний одяг та подорожі із зірковою мамою.

Фото: instagram/polyakovamusic

До слова, Instagram та співи – не єдині заняття Маші. Вона ще знаходить час на моделінг, гру на фортепіано та щоденні фізичні тренування.

Чим вони [доньки Полякової – Маша та Аліса] тільки не займаються, – емоційно зауважила співачка.

Однак молодша донька «королеви ночі» зовсім не схожа на старшу. Зіркова мама зазначила, що Маша – справжній трудоголік, а 8-річна Аліса поки – «дівчинка-вітер». Певно, у неї ще все попереду.

Нагадаємо, нещодавно Ольга Полякова випустила спільну пісню з артистами Потапом та Олегом Вінником. Композиція стала офіційним саундтреком до комедійної стрічки «Скажене весілля 2». Усі подробиці дізнаєшся у відео:

Більше цікавих матеріалів про Олю Полякову та її родину читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі