На честь кого Меган Маркл і принц Гаррі назвали свого первістка

Чому Меган Маркл назвала сина Арчі: Відома відповідь
GettyImages

Таємниця імені маленького Арчі.

Поділитися:

Протягом останніх місяців вагітності героцгині Сассекської користувачі мережі припускали, якої статі народиться дитина та як назвуть малюка батьки. Дехто навіть робив грошові ставки на ймовірні імена!

Так, букмекери прогнозували, що хлопчика назвуть Артур, Чарльз, Джеймс або Олександр. Та догадки не підтвердилися, а Меган і Гаррі вдалося здивувати громадськість: сина назвали Арчі Харрісон.

У справжніх шанувальників королівської родини одразу ж виникли різні версії такого вибору. За однією з найправдивіших, в імені хлопчика заховані імена його батьків. Арчі — скорочена версія другого імені Меган Маркл (Рейчел), а Харрісон — данина Гаррі (англійське Harrison звучить як Harry son — «син Гаррі»).

Згідно з другою версією, назвати  первістка саме так герцогів Сассекських надихнув новозеландський хлопчик. Подружжя познайомилося з ним у містечку Окленд під час свого туру. Меган і Гаррі поспілкувалися з Арчі з Нової Зеландії та прониклися неабиякою симпатією до хлопчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пологи Меган Маркл коштували понад півмільйона гривень

Як пояснює третя версія, новоспечена мама назвала сина на честь… свого домашнього улюбленця. Меган активно виступає проти вбивства тварин і опікується кількома притулками. У мережі припускають, що кошеня з дитинства герцогині звали саме Арчі.

Також багато хто вважає, що батьки керувалися значенням імені. Арчі означає «сміливий» та «хоробрий».  

Більше про сина Меган Маркл і принца Гаррі дізнаєтеся з відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній чоловік Меган Маркл знову одружився

Новини по темі