Пологи Меган Маркл коштували понад півмільйона гривень

Меган Маркл - скільки коштували пологи герцогині
Фото: GettyImages

Королівська родина не пошкодувала грошей.

Поділитися:

Упродовж поколінь королівська родина зберігала традицію домашніх пологів. Королева Єлизавета ІІ народилась у будинку свого прадіда у Лондоні. Синів Чарльза, Ендрю і Едварда вона народила у Букінгемському палаці. Доньку Анну – у королівській резиденції Кларенс-гаус.

Ситуація змінилась тільки тоді, коли діти принцеси Діани та принца Чарльза, Вільям та Гаррі, з’явились на світ у приватній лікарні Lindo Wing of St. Mary's у Лондоні. У цій же лікарні тричі народжувала дружина принца Вільяма – Кейт Міддлтон.

Фото: GettyImages

Як повідомляє Daily Mail, Герцогиня Сассекська планувала продовжити старовинну традицію домашніх пологів, та її задум не справдився.

У неділю, 5 травня, королівську породіллю разом із чоловіком принцом Гаррі таємно доставили до лікарні. Охорона Скотленд-Ярду подбала про секретність – навіть найповажніші члени королівської родини не здогадувались про те, що Меган у лікарні.    

Герцогиня народжувала у лікарні The Portland Hospital for Women and Children у Лондоні, де вартість звичайних пологів сягає 15 000 фунтів (понад 500 тис. грн).

Букінгемський палац повідомив про пологи Меган Маркл лише через кілька годин після народження малюка.

Як жінки здатні на таке диво (народження дитини. – Ред.) – за межами мого розуміння, – поділився враженнями від щасливої події принц Гаррі. – Нас обох переповнює щастя, і ми дуже вдячні за вашу любов і підтримку. Це було неймовірно, тож ми хотіли поділитись новиною з усіма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12 образів вагітної Меган Маркл, які закохують із першого погляду (фото)

Новини по темі