Надія Мейхер показала рідкісне фото красеня-сина

Надія Мейхер опублікувала рідкісне фото сина, який виявився справжнім красенем
фото: @nadyameiher

Артистка привітала його із новим етапом у житті.

Поділитися:

Співачка та колишня солістка гурту «ВІА Гра» Надія Мейхер зазвичай приховує від публіки своїх рідних. Прихильники досі не знають, як виглядають її діти.

Однак днями Надія зробила виняток і опублікувала фото старшого сина, який цьогоріч закінчив школу. Мейхер привітала його із новим етапом у житті і показала підписникам свого дорослого красеня.

«Любове моя. Моя гордість. Сьогодні ти випускник. Мені вкрай складно повірити в те, що ти вже такий дорослий та самостійний. Мені важко тебе відпускати, але я працюю над собою та бажаю тобі найкращого сценарію твого життя. Бажаю тобі горіти серцем та любити своє життя. Не втрачати відчуття щастя, не зважаючи на перешкоди на твоєму шляху. Я буду завжди поруч, навіть якщо одного разу опинюся «недосяжною». Люблю тебе всім серцем, всією душею», – підписала фото Надія.

фото: @nadyameiher

Зазначимо, що для контрастності артистка додала ще й архівне фото із сином, де йому на вигляд близько семи років. Прихильники у коментарях підмічають, що приваблива мама за цей час зовсім не змінилася. 

фото: @nadyameiher

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Надія Мейхер показала архівне шкільне фото

2. Надя Мейхер продемонструвала ідеальну розтяжку в пуантах (фото)

3. Іменинниця Надія Мейхер показала миле дитяче фото

4. Надія Мейхер зачарувала новим весняним образом

5. «Я не боюся зморшок», — відверта Надія Мейхер

Новини по темі