Модні орієнтири: 5 трендів осені 2019, які ти захочеш спробувати

Тренди осені 2019 | 5 модних орієнтирів цього сезону
gettyimages.com

Ультрамодний френч, трендова дієта, вечірка у стилі спорт і не тільки!

Поділитися:

Зі зміною пір року приходять нові віяння. І ми все більше прагнемо завжди залишатися в курсі найактуальніших тенденцій у різних сферах: моді, б’юті, спорті, здоровому харчуванні, дозвіллі тощо. У сьогоднішній добірці маєш можливість дізнатися більше про нові тренди, які будуть в усіх на слуху цієї осені. 

Шкіряний тренч 

У ТОП-3 наймодніших трендів осені 2019 разом із тотал-бежевими луками та червоним кольором потрапив тренч з еко-шкіри. Двобортний плащ з елегантними ґудзиками та структурованим фасоном не виходить з моди вже століттями. Його обожнювала ще Марлен Дітріх! Проте цієї осені кутюр’є вирішили дати верхньому одягу нове дихання і представили його дизайн з екошкіри. Думаємо, такий варіант тренчу має свіжий вигляд та все ж він не позбавлений ретро-ноти. 

Найактуальнішими кольорами тренчу стали і пастельні відтінки (беж, світло-сірий, лавандовий, білий), і глибокі або насичені варіанти (охристий, марсала, яскраво-синій, чорний). Носи його поверх ділового костюма, суконь міді з трикотажу, а також улюблених джинсів. Доповнюй мюлями на підборах, ugly-чобітками та сумками оригінальних форм. До слова, це теж останній крик моди!

Фото: @marseesofficial

Неоновий френч 

Декілька років тому прихильниці мінімалізму вважали френч вічною класикою у манікюрі. Але б’юті-знавці вирішили повернути моду в інше русло. Близько двох років тому французький манікюр втратив свою популярність, і на його місце прийшли інші стримані варіанти. І ось нарешті можемо зітхнути з полегшенням — найжіночніший манікюр повернувся! Щоправда, як і будь-який інший тренд з минулого, він зазнав певних змін. 

Річ у тому, що звичну білу лінію у кінці нігтя варто замінити неоновим варіантом. Дуже сміливо, чи не так?

Ще одна стильна ідея — зробити білий або кольоровий контур по всьому периметру нігтя. Уже встигли спробували актуальну тенденцію в манікюрі відомі блогерки та селебріті. Дивись і надихайся!

Фото: @brittanyxavier

Фітнес-дискотека 

Бути у тренді означає не тільки мати смак, власний стиль та індивідуальність, а й піклуватися про своє здоров’я. І це чудово, що нині люди активно працюють над своїм тілом та раціоном харчування. Аби ще більше заохотити усіх вести здоровий спосіб життя, тренери вигадують нові види спорту. 

Так, нещодавно у Нью-Йорку пройшли перші фітнес-дискотеки. Впевнені, ці нестандартні тренування будуть до вподоби і любителям гучних вечірок, і меломанам, і спортсменам. Цікаво, що на відміну від класичної гучної party, спортивна дискотека розпочинається близько шостої ранку. Учасники дійства танцюють під запальні хіти, повторюють фізичні вправи за ведучими заходу, а також бавляться фарбами або піною. Жителі Нью-Йорка настільки полюбили незвичні тренування, що замінили ними заняття у спортзалі. Ти теж можеш влаштувати таку party із друзями!

Фото: gettyimages.com

Палеодієта 

Тобі теж здається, що спробувала усі дієти? Не хвилюйся, адже дієтологи поспішають представити нові вдосконалені альтернативи — дієти-гібриди. Серед новинок нас найбільше вразила палеодієта (або дієта кам’яного віку). Це суміш пеганства й вегетаріанства. Головні принципи — повне виключення із раціону молочних продуктів, борошняних виробів, пшениці та цукру. Дозволено вживати невелику кількість білка: яловичина, яйця, м’ясо птиці. 

Зауважмо, палеодієта не рекомендована вагітним жінкам та мамам, які годують, а також дітям та підліткам. До того ж відмовлятися від молочних продуктів можна лише за згодою лікаря. 

Фото: gettyimages.com

Selfcare Sunday

Після напруженого робочого тижня кортить провести вікенд у тотальному релаксі. Тому не дивно, що рух #selfcaresunday набирає обертів в усьому світі. Що мається на увазі? Уся суть в тому, щоб провести неділю для себе. Зроби маску, яка вже давно лежить на полиці, нанеси духмяну ефірну олію, не суши волосся феном та займись йогою у повній тиші. Нехай гармонія наповнює кожну клітину тіла!

Фото: @thestylevisitor

Більше добірок про найактуальніші модні тенденції осені 2019 читай на нашому сайті: 

1. 5 стильних аксесуарів, які прикрасять твій осінній образ

2. 5 ідей манікюру, який личить усім

3. Що буде, якщо лягти спати з мокрим волоссям

4. Як накачати кубики пресу всього однією вправою

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі