Наймодніші купальники літа 2019, в яких ти будеш неймовірно сексуальною

Тренди купальників на літо 2019
@lydiaemillen

Трендові моделі, в яких ти ефектно відкриєш купальний сезон.

Поділитися:

Купальник - незамінна річ літнього сезону. І якщо ти вже спланувала відпустку, поспішай придбати декілька моделей. Адже у будь-якому разі тобі захочеться не тільки поплавати у морі та поніжитись на сонці, а й зробити спокусливі пляжні знімки для свого Instagram. Аби ти була в курсі усіх модних тенденцій нового спекотного сезону, 1plus1.ua підготував добірку із найтрендовіших моделей купальників літа 2019. Гортай і хутчіш обирай ідеальний для себе!

СУЦІЛЬНІ 

Хоча суцільні купальники - класика пляжної моди, тренд на них став особливо актуальним влітку 2019-го. Така модель підкреслить звабливі вигини твоєї фігури, зробить талію візуально тоншою й акцентує увагу на декольте. При виборі суцільного купальника радимо надавати перевагу насиченим або навпаки пастельним кольорам і найпопулярнішим принтам: смужка, квіти, горох, асиметричні малюнки тощо. 

@tanya.gubenko

АНІМАЛІЗМ 

Цей принт не покидає вершину модного олімпу вже другий сезон поспіль. І якщо ти не наважилася доповнити свій гардероб одягом із хижим принтом, саме час придбати такий купальник. Він самодостатній і приковує увагу оточуючих, тож тобі навіть не потрібно буде вигадувати, якими аксесуарами його доповнити. 

@stephweizman

МОНОХРОМНЕ БІКІНІ 

Мінімалістичні бікіні яскравого відтінку без жодних принтів й класичного крою будуть до вподоби консервативним модницям. Такий варіант купальнику ніколи не вийде з моди. До того ж лаконічну модель можна поєднувати з будь-якими аксесуарами і не боятися надмірності в образі. 

@chiaraferragni

НИЗЬКА АБО СЕРЕДНЯ ПОСАДКА 

У минулому сезоні Instagram-блогери публікували безліч світлин у купальниках із завищеною талією у стилі ретро. Це було неймовірно зручно, проте модні експерти радять залишити цей тренд у минулому й обирати моделі роздільних купальників із середньою або низькою посадкою. 

@federicola 

У СМУЖКУ

Особливо актуальними є купальники у чорно-білу або райдужну смужку. Вертикальний чи горизонтальний варіант - обирати тобі. Все залежить від типу твоєї фігури. Якщо прагнеш додати собі зросту й стрункості, обирай вертикальний принт, якщо навпаки - трохи об’єму у грудях і стегнах - горизонтальний варіант. 

@negin_mirsalehi

НЕОН 

Якщо говорити про одяг, то у новому спекотному сезоні неон вже не такий актуальний. Однак що стосується аксесуарів, взуття й пляжної моди - він саме те, що тобі потрібно! Рожевий, зелений, жовтий - візьми на замітку саме ці відтінки неону, адже вони вважають найтрендовішими. На додаток, модно міксувати два кольори в одному образі, до прикладу, рожевий верх та жовтий низ. 

@ashleygraham

ІЗ ЛОГО 

Купальник з логотипом відомого бренду скаже все про твою індивідуальність замість тебе. Це може бути як дрібний принт по діагоналі у вигляді назви бренду, так і масивне зображення його лого. Він настільки базовий, що обіцяємо, будеш носити його не один сезон!

@chiaraferragni

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. ТОП-5 головних трендів у макіяжі на літо 2019

2. ТОП-7 трендів весільної моди 2019, про які вам потрібно знати

3. ТОП-5 найбільш непрактичних трендів літа 2019

Новини по темі