Наймодніші гумові чобітки весни 2019

Як носити гумові чобітки цієї весни
@blaireadiebee

Дізнайтеся, як носити найідеальніше взуття для дощової погоди.

Поділитися:

В похмуру погоду чимало жінок надають перевагу не менш «сумним» образам - темний плащ, джинси, кросівки. Навесні 2019-го більше не залишилось сумнівів, що гумове взуття може бути модними. Яскраві гумові чобітки не лише захистять від дощу та подарують тепло, а й стануть окрасою весняного луку. Як залишатися стильною та оригінальною, незважаючи на погану погоду - читайте у наших рекомендаціях. 

ІЗ ДЖИНСАМИ 

Поєднавши улюблені гумові чобітки із джинсами-скінні, ви створите гармонійний лук в casual стилі. Радимо міксувати лук із яскравими дощовиками контрастного кольору із чобітками. Обираючи свою кольорову гаму, не забувайте про головні правила колорблокінгу

ІЗ ТРЕНЧЕМ 

Якщо ви одягнете класичний тренч, смугастий джемпер, чорні брюки та червоні резинові чобітки - ваш лук дихатиме французьким шармом. Оберіть зачіску легкі хвилі, візьміть прозору парасольку й зробіть свою весну романтичною!

pinterest.com 

ІЗ СУКНЕЮ 

Масивний низ та легкий верх - такий мікс на піку популярності навесні 2019-го. Об’єднайте легку шифонову або шовкову сукню з чорними високими гумовими чобітками, і ви точно будете у тренді! Прикрасьте весняний лук модною косухою та сумкою кросс-боді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безсмертна класика: 5 варіантів тренчів для стильної весни

@boomboots

З КАРДИГАНОМ 

Найкращі стрітстайл-образи наповнені поєднанням гумових чобіт із в’язаним кардиганом. Під низ ви можете одягати як брюки, так і приталену сукню. Ідеально доповнить лук стильний рюкзак та масивні прикраси. 

@boomboots

ЗІ ШКАРПЕТКАМИ 

Вкорочені брюки, улюблене взуття та яскраві шкарпетки - такий варіант луку залишається одним із найактуальніших у новому теплому сезоні. Сміливо носіть вкорочені гумові чобітки з високими шкарпетками насичених однотонних відтінків або ж із веселим принтом та лого. 

@hunterboots

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгучніший тренд сезону: Як та з чим носити велосипедки

Новини по темі