Наймодніші сережки осені 2018

Модні сережки на осінь 2018
@kekeliavera

Зірки 1+1 демонструють головні тренди нового холодного сезону.

Поділитися:

Сережки - один з найулюбленіших жіночих аксесуарів. Стильні сережки гармонійно вписуються в образ, підкреслюють жіночність, а інколи стають найголовнішим акцентом луку. Сьогодні ми вирішили розповісти про головні модні тренди сережок, що актуальні у новому холодному сезоні, на прикладах українських зірок. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити хустинки цієї осені: 5 модних порад

АСИМЕТРІЯ

Масивні сережки різноманітних геометричних форм стануть головним акцентом осіннього образу. Обравши монолук, доповніть його яскравими сережками та сумкою - і ви гарантовано будете у тренді. 

@marta_adamchuk

@the_hardkiss

@jamalajaaa

ПЕРЛИНИ

Перлини завжди вважалися символом жіночої чуттєвості та елегантності. Цьогоріч у моді перлини різноманітних форм та розміру. Перш за все надавайте перевагу довгим сережкам або сережкам у формі кільця. 

@tina_karol

КРУГЛА ФОРМА

У цьому сезоні не варто боятися надмірності в образі. Невеликі круглі сережки із золота у поєднанні з браслетами або великими перстнями мають справді розкішний вигляд. Такий варіант поєднання прикрас можна носити як до вечірнього луку, так і до образу в офісному стилі. 

СЕРЕЖКИ-КІЛЬЦЯ

Сережки у формі кільця залишаються класикою серед прикрас. Щоправда, у новому сезоні вони набувають дещо інших форм. У тренді - великі сережки-кільця із білого золота, кільця із нанизаними на них камінням або перлами, а також масивні кільця максимально грубої форми. 

@kekeliavera

@jamalajaaa

КИТИЦІ

Сережки-китиці були на піку популярності у весняно-літньому сезоні і залишаються актуальними у холодну пору. Вони мають авангардний вигляд, додають образу кокетливості та грайливості. 

МОНОСЕРЕЖКА 

Моносережка - чудовий аксесуар для романтичного осіннього луку. Одягніть в'язану сукню або пальто і доповніть свій образ яскравим аксесуаром. Масивні моносережки з камінням, квітами та ланцюжками модно носити до вечірніх вбрань - витончених суконь, легких блуз та комбінезонів. 

@mishvirmish

@the_hardkiss

@tina_karol

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні тенденції манікюру на осінь 2018

Новини по темі