Наймодніші сукні осені 2018

Зірки 1+1 в сукнях
jetsetter.ua

Трендові фасони й принти осінніх суконь.

Поділитися:

Саме у сукні кожна жінка почувається елегантною й витонченою. В осінній період, коли усі ще насолоджуються останніми теплими сонячними променями, кортить створити стильний лук з улюбленою сукнею. Ми відібрали для вас 5 яскравих прикладів суконь, які надихнуть міксувати свої стильні образи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші сережки осені 2018

ЖОВТИЙ КОЛІР 

Жовтий колір став найбільш трендовим цієї осені. Він теплий, затишний і справді може покращити настрій. Жовту сукню-міді з довгим рукавом можна міксувати з яскравими аксесуарами - корсетом, шкіряним поясом, сумкою крос-боді або довгим намистом. 

@mashaefrosinina

ПРИНТ «ГУСЯЧА ЛАПКА»

Такий геометричний орнамент - на піку популярності восени 2018-го. Особливо стильний вигляд  принт «гусяча лапка» має на твідових сукнях або класичних костюмах. Доповнюйте образ туфлями на високих підборах і масивними аксесуарами. 

КЛІТИНКА

Осіння сукня у клітинку неначе дихає теплом й затишком. Цієї осені також радимо звернути увагу на сарафани у клітинку із цупкої тканини. Їх можна носити поверх футболки або гольфу. 

@lesia_nikituk

КВІТКОВА РОМАНТИКА 

Квітковий принт залишається актуальним восени 2018-го і не поступається своєю популярністю ще з теплої весняної пори. Восени стильно носити квіти на фоні холодної палітри кольорів - ніжно-зелений, холодний синій, ліловий тощо.

@nelya_shovkoplyas

@nadyadorofeeva

TOTAL BLACK 

Поза модою та часом завжди залишається маленька чорна сукня. Модниця у такому вбранні вважається еталоном жіночності і витонченості. Чорна сукня доречна завжди. З нею можна комбінувати як розкішні вечірні, так і casual-образи.

@tina_karol

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші светри осені 2018

Новини по темі