Наймодніший макіяж, який прикрасить тебе цієї осені (відеоурок)

Наймодніший макіяж, який прикрасить тебе цієї осені | Блог | 1+1

Підкресли свою красу.

Поділитися:

Сайт 1plus1.ua продовжує нову рубрику — блоги! У відео блогер Анастасія Кос (@anastasiiia.kos), яка розповідатиме більше про красу та актуальні б'юті-тренди, показала, як зробити наймодніший макіяж осені 2019 — зі стрілками

1. Тональна основа. Нанеси легкий тональний засіб за допомогою пензлика. Шкіра вмить матиме свіжий та сяйливий вигляд. Тим паче, вона буде захищеною від шкідливих ультрафіолетових променів. 

2. Консилер. Цей засіб точно допоможе тобі приховати сліди втоми. Він стійкий та легко наноситься. 

3. Туш для брів. Зручна щітка ідеально фарбує усі волосини і заповнює проміжки. Макіяж не псується протягом дня. Брови мають природній та водночас густий вигляд. 

4. Тіні. Створюємо основу для стрілки за допомогою ніжно-рожевих тіней. Можеш використовувати будь-який інший відтінок. Усе залежить лише від твоєї фантазії!

5. Підводка. Аплікатор дозволяє створити надтонку лінію з першої ж спроби. Це так зручно! До того ж підводка швидко сохне і надійно фіксується. 

6. Туш для вій. Вона завершує мейк очей, створюючи густі та об’ємні вії. Туш також робить стрілку візуально довшою і забезпечує виразніший погляд. 

7. Рум’яна. Важливо, аби цієї осені твоє обличчя мало якомога природніший вигляд. А це означає, що не обійтися без сяйва — рум’ян. Вони неодмінно прикрасять свої щічки.

8. Помада. Восени шкіра губ потребує особливого догляду. Пропонуємо використати помаду з матовою текстурою пастельного відтінку. Головне — вона зовсім не сушить вуста!

Дивись деталі у відео: 

Більше матеріалів про красу читай на 1plus1.ua: 

1. 5 порад, як підкреслити свої особливості за допомогою косметики

2. Як зробити легкий ранковий макіяж на щодень (відео)

3. Модні орієнтири: 5 трендів осені 2019, які ти захочеш спробувати

4. Омбре та гліттер: Модний макіяж губ осені 2019

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі