Омбре та гліттер: Модний макіяж губ осені 2019

Макіяж губ на осінь 2019: ТОП-5 модних ідей | Краса | 1+1
@diormakeup

Обери свій ідеальний варіант.

Поділитися:

Осінні б’юті-тренди диктують свої правила і спонукають красунь оновити не лише свій гардероб, а й косметику. Саме помада здатна додати до твого образу перчинки або ж навпаки — ангельської ніжності. Сьогодні ми поговоримо про техніки у макіяжі губ, які вважаються наймоднішими у новому холодному сезоні. Готова обрати свого фаворита?

Розсип гліттеру 

Аби твоя осінь була сяючою, пропонуємо додати трохи блиску на губи. І маємо на увазі не лише вже звичні помади з гліттером, а й великі блискітки на губах. Сьогодні без блиску нам вже не обійтися. Подіумні make up майстри закріпили гліттер у топі трендів. Особливо актуальними є блискітки з градієнтним переливом, які створюють суперефектний макіяж губ у футуристичному стилі. Тож якщо ти любителька сміливих б’юті-рішень, практикуй такий мейк і у повсякденному житті, і для особливих днів, аби здивувати оточуючих.

Фото: @lorealmakeup

Ніжне омбре

Здається, макіяж з ефектом омбре захопив сучасний б’юті-світ. І не дарма — кавове, класичне червоне, лавандове, рожеве омбре має стильний та оригінальний вигляд у різних образах. Щоправда, цього сезону актуальним буде стримане омбре, створене за допомогою одного, максимум двох відтінків помад, ретельно розтушованих до країв або середини губ. 

Фото: @diormakeup

Досі думаєш, що такий make up прийом до снаги лише досвідченому візажисту? Ми готові посперечатися. Ось декілька прийомів, які допоможуть зробити ніжне омбре: 

1. Затонуй губи консилером, аби зробити їхній відтінок рівномірним;

2. Підкресли контур губ за допомогою бежевого олівця і розтушуй утворену лінію;

3. Нанеси головний відтінок помади посередині губ і розтушуй колір до країв та кінчиків, використовуючи пензлик. Вуаля — твій макіяж готовий!

Фіолетова манія

Фіолетові губи стали головним трендом у макіяжі минулого року. І оскільки модниці не готові відмовлятися від прийому, який припав їм до душі, фіолетова манія знову набирає обертів. Проте варто зауважити, що цей колір пасує не усім. Найлегше — блондинкам. Вони можуть додати до своєї косметички будь-який відтінок фіолетової помади. А ось брюнеткам та шатенкам краще обирати помаду відповідно до відтінку шкіри. Світлошкірим красуням радимо звернути увагу на бузкові та лавандові варіанти, а смуглим жінкам — наважитись на ультрафіолет. 

Фото: @lorealmakeup

Спалахи неону 

Схоже, ця осінь буде яскравою! Адже на модних показах відомих дизайнерів губи манекенниць «світились» завдяки неоновим відтінкам помад. Тож замість того, щоб із приходом холодного сезону обирати темні й глибокі відтінки, наважся на експерименти. Яскраво-коралова, вогняно-червона, насичена помаранчева помади вдихнуть у твій звичний мейк нове життя. 

Фото: @kyliejenner

Вологі губи 

Прихильниці мінімалізму можуть видихнути з полегшенням. Їхній улюблений блиск для губ у нюдових відтінках залишається актуальним. Він ідеально підійде для створення ефекту вологих губ. Сяючий блиск у ніжно-персиковому, карамельному кольорах або відтінку прозорий глянець додасть твоїм губам об’єму та природної невимушеності. До того ж це ідеальна техніка для створення трендового макіяжу без макіяжу. 

Фото: @nyxcosmetics_ua

Більше матеріалів на б'юті-тематику читай на нашому сайті: 

1. 7 б'юті-трендів осені, які хочеться спробувати якомога швидше

2. 5 ознак того, що парфуми вам не підходять

3. 5 ідей манікюру, який личить усім

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі