Наймодніший макіяж для новорічної ночі: 5 вкрай потрібних засобів

Наймодніший макіяж для новорічної ночі: 5 вкрай потрібних засобів | Краса | 1+1
Фото: instagram/maccosmetics

Готуємось до головного свята року.

Поділитися:

Для багатьох новорічний мейкап асоціюється з яскравою помадою, виразними стрілками та мільйоном блискіток. Тренди макіяжу 2020-го дарують безліч варіантів для експериментів. Та якщо підсумувати, ідей для новорічного макіяжу дві – з акцентом на очі та на губи. Перша стане в пригоді для гучних вечірок, сповнених розмов та поцілунків. Друга залишить тебе у центрі уваги і зробить королевою святкової фотосесії.

Пропонуємо нарешті обрати для себе ідеальний відтінок червоної помади і створити наймодніший новорічний мейк з акцентом на вуста. Він вражає довершеним поєднанням вічної класики та насичених барв. Тим паче, у тебе ще є час замовити всю потрібну косметику, навіть якщо її немає в Україні. Сервіс доставки товарів з іноземних інтернет-магазинів myMeest допоможе зібрати ТОП-5 засобів для найчарівнішого макіяжу ever. Переконайся!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як вигідно і без ризиків купувати речі за кордоном: Секрети онлайн-шопінгу

Фото: instagram/kikomilano

Тональна основа

Для багатьох новорічна ніч – привід «відірватися» з макіяжем. Побільше тонального крему для фарфорового ефекту обличчя, декілька шарів туші, неймовірна кількість хайлайтера… Проте радимо не приховувати вроду за косметикою і робити ставку на природність, яка нині у тренді.

Звісно, якщо у тебе проблемна шкіра, без стійкої тональної основи не обійтися. В інших випадках радимо звернути увагу на BB- та СС-варіанти. Легка текстура, зволожливий ефект і SPF-захист (яким, до слова, не варто нехтувати взимку) гарантують рівний тон шкіри без жирного блиску.

Pupa Professionals BB-Cream + Primer

Giorgio Armani Prima CC-Cream

Clinique Superdefense SPF-30 CC-Cream

Туш для брів

Другий крок – фарбування брів. Вони теж потребують твоєї уваги, адже, як показує практика, є ключовим акцентом у макіяжі очей. Оскільки сьогодні ми робимо ставку на губи, радимо фарбувати брови максимально лаконічно.

Можеш використовувати улюблені тіні для брів або злегка підкресли їхню форму за допомогою олівця. Однак, думаємо, захочеш спробувати новий б’юті-тренд – Soap Brows. Твоя стрічка в Instagram теж майорить стилізованими бровами, злегка зачесаними вгору за допомогою гелю? Спробуй повторити модний ефект, використовуючи прозору або кольорову туш для брів!

Lancome Brow Densify Powder To Cream 

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo 

Sisley Contour

Тіні

Не хвилюйся – гліттеру у твоєму святковому макіяжі бути! Цього сезону в моді і мерехтливі тіні, і блискітки на повіках, і навіть каміння або перлини в кутиках очей! Маєш спробувати все, але цього разу підкресли колір очей за допомогою золотого гліттеру.

Обирай відтінок відповідно до кольору шкіри: романтичним блондинкам зі світло-рожевою шкірою пасуватимуть ніжні золотаві тіні; сексуальним брюнеткам – бронзові варіанти, ефектним рудим – тіні з перламутром, а русим красуням – будь-який відтінок.

Inglot AMC

Diorshow Mono

KIKO Magical Holiday Chrome Eyeshadow 

Туш для вій

Не забуть підкреслити об’єм і довжину вій за допомогою туші. Перш ніж купувати, визнач свій тип вій: за довжиною, об’ємом, товщиною, відтінком, жорсткістю. А тепер обирай продукт:

  • коротким віям – туш з увігнутою ручкою, яка створює правильну амплітуду для подовження;
  • прямим – варіант із вигнутою щіточкою, яка підкрутить вії;
  • м’яким і тонким – велика щіточка, якою варто фарбуватися двічі-тричі;
  • жорстким і довгим – силіконовий варіант;
  • надто темним – коричнева, синя або зелена туш.

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler

BADgal BANG! Maskara

Lancome Grandiose Maskara

Guerlain Maskara Cils d'Enfer

Помада

Наймодніший макіяж для новорічної ночі неможливо уявити без червоної помади. Вона вже давно стала невід’ємним елементом косметички кожної дівчини. Та якщо ти ще не знайшла свій бездоганний відтінок, читай кілька порад:

  • смуглим красуням пасуватимуть варіанти з помаранчевим та морковним підтонами. Саме вони чудово підкреслять колір шкіри, і усім здаватиметься, що ти щойно повернулася з відпочинку й засмагла. Якщо ж у тебе світла шкіра – твоя палітра складається з холодних відтінків;
  • вагаєшся – матова, глянцева чи з блискітками? Насправді це залежить виключно від твого настрою. Зауважимо лишень, що матові текстури протримаються на губах значно довше. Тож якщо збираєшся пити багато шампанського, цей варіант саме для тебе;
  • червону помаду правильно наносити в чотири етапи. Спершу використай трохи консилера, далі – олівець для губ для визначення контуру. Потім нанеси головний колір, а наприкінці – трохи зволожливого бальзаму. Можеш бути впевненою, що мейк протримається до кінця вечірки.

Kiko Ocean Feel Sparkle Lipstick

Kiko Jelly Stylo 

Matte Power Bullet

Як зробити та отримати замовлення?

Якщо хочеш зробити трендовий новорічний макіяж, роби замовлення через онлайн-сервіс myMeest. Тим паче, тут знайдуться beauty-продукти, які ще не з'явилися в Україні. Лише кілька простих кроків відділяють тебе від можливості придбати косметику, про яку говорить уся Європа!

Із детальною інформацією про те, як робити покупки за допомогою myMeest, ознайомлюйся за посиланням

Також бери участь в опитуванні та отримуй приємні подарунки від myMeest! Імена щасливчиків оголосимо в грудні 2019 року.

poll_content_687

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Готуємося до Нового року: 10 б’юті-засобів, які тобі потрібні вже зараз

Новини по темі