Найстильніший чоловік світу замилував рожевим образом

Немов Кен: Тімоті Шаламе вийшов у світ в рожевому костюмі (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Кен існує.

Поділитися:

Поки хвилюєшся, що рожева сукня зробить тебе надто легковажною, голлівудські зірки щосили експериментують із кокетливим кольором. Та ще й не тільки знамениті жінки — а й представники протилежної статі. 

Чи варто вагатися, якщо навіть найстильніший чоловік планети вбирається майже в total pink. На початку грудня актор Тімоті Шаламе отримав цей почесний титул від видання British GQ, а днями — показав стильний костюм відтінку малинового пломбіру. 

Рожевий образ голлівудський красень обрав для прем’єри стрічки «Маленькі жінки». Надніжний відтінок піджака та брюк Тімоті безпрограшно поєднав із білими кросівками та сорочкою. Єдиним яскравим акцентом стали шкарпетки — жовті. 

Зауважимо, що не лише Шаламе наважується носити нетипові кольори. Рожевий обожнює 2019 року Джон Ледженд, брутальний Кхал Дрого або Джейсон Момоа, а також багато інших. Гортай галерею — і переконаєшся сама!  

До того ж наразі одяг рожевого кольору взагалі має посісти особливе місце в гардеробі. Синоптики прогнозують, що нас чекає — тепла та надихаюча на романтичні образи. 

Читай більше модних порад:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі