Найвідвертіша весільна сукня, на яку ще не наважилася жодна зірка (відео)

Найвідвертіша весільна сукня, на яку ще не наважилася жодна зірка (відео) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: @leonalewis

Відома британська співачка виявилася дуже сміливою нареченою.

Поділитися:

Наприкінці липня сталося ще одне гучне зіркове весілля – вийшла заміж британська співачка Леона Льюїс. Знаменитість взяла шлюб із фотографом Деннісом Джочем – романтичні стосунки пари тривали понад вісім років.

Відомо, що урочистості відбулися в італійській Тоскані, куди прибуло дві сотні гостей. За інформацією світових ЗМІ, у Леони було щонайменше три сукні. Романтичне вбрання із глибоким декольте, у якому наречена йшла під вінець, не залишило публіку байдужою.

Та друга сукня Леони викликала справжній вир обговорень у мережі. Не менш відверте декольте та прозора спідниця – на таке вбрання справді наважиться не кожна наречена. Дивись трепетне відео, яким поділилося видання HELLO!, аби побачити найвідвертіший весільний образ цього року:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от HELLO! Magazine (@hellomag)

Нагадаємо, що минулого місяця світ побачив найрозкішнішу весільну сукню року. А якщо ти ще в пошуках свого ідеального вбрання нареченої – дивись відео нижче. У ньому український дизайнер Андре Тан розповідає про найактуальніші весільні тренди:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Про весільні сукні інших зірок читай за посиланнями:

1. Знову наречена: 46-річна Гайді Клум здивувала неординарною весільною сукнею (фото)

2. Співачка Ассоль піде під вінець у надважкій сукні

3. Зірка «Гри престолів» Софі Тернер продемонструвала весільну сукню мрії

Новини по темі