Наталія Мосейчук в свій День народження напередодні Дня захисту дітей запросила небайдужих долучитися до допомоги найменшим

Наталія Мосейчук в свій День народження напередодні Дня захисту дітей запросила небайдужих долучитися до допомоги найменшим
Instagram/moseichuk.official

Наталія Мосейчук подякувала за привітання на День народження та закликала допомагати дітям.

Поділитися:

Ведуча "Єдиних новин" від 1+1 Наталія Мосейчук у свій День народження подякувала за привітання та закликала допомогти дітям до Дня захисту дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук привітала зі святом останнього дзвоника вчителів та випускників України: “Всі вчителі справжні герої!”

Наталія Мосейчук пише: зараз, як ніколи, важливо триматися один одного та допомагати, чим є можливість.

Друзі! Дякую вам за щирі вітання та підтримку у цей день.
Зараз ми кожен один для одного підтримка та опора. І дуже важливо триматися разом - разом до перемоги. А особливо зараз підтримка потрібна нашим дітям — їм будувати цю країну, їм будувати майбутнє. Тому сьогодні, у ці дні дуже важливо їх підтримати. На платформі Dobro.ua відкрито єдиний збір Україна СОС — туди ми збираємо кошти на гуманітарну допомогу та оперативне реагування на важливі потреби. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зокрема, з цього збору Наталія Мосейчук планує допомагати школам у лікарнях. У київському Охматдиті школа вже відновила свою роботу, а також планує харківська "Школа Супергероїв".

Запрошую долучитися до допомоги. А ми все покажемо та відзвітуємо! Кожна гривня важлива! Дякую і бережіть себе! — каже Наталія.

Ukraine sos 

Нагадаємо, що нещодавно Наталія Мосейчук вперше розповіла про свої переживання початку війни, про родину зараз, пошкоджений дім після нападу рашистів та причини відкриття YouTube-каналу.

Новини по темі