І Потап на підспіві: Каменських у латексі заінтригувала новою піснею

І Потап на підспіві: Настя Каменських у латексі заінтригувала новою піснею | 1+1
Фото: Офіційний сайт NK

Незабаром спекотна прем’єра.

Поділитися:

Тимчасом як шанувальники Насті Каменських ще наспівують «Попу как у Ким», співачка підготувала для них новий хіт. Про це підписники дізналися з Instagram-сторінки зірки, де з’явився тизер майбутньої пісні.

Поки що доступні лише декілька секунд відео, та навіть вони здатні неабияк заінтригувати. По-перше, фанати почули в уривку впізнаваний голос Потапа, чоловіка Каменських. По-друге, для кліпу Настя вдягнула зухвалий латекс – тож шанувальникам буде що роздивитися.

Готуйтеся, буде вогонь, – пообіцяла артистка.

Прем’єра пісні відбудеться вже цієї п’ятниці. Схоже, прихильники зачекалися на новинки від Каменських – про це свідчить купа захоплених коментарів.

Нагадаємо, що однією з найгучніший прем’єр осені став ліричний альбом Потапа про кохання до Насті. Та співачка надихає чоловіка не лише на творчість, а й на здоровий спосіб життя. Як подружжя тренується разом – дізнайся з відео:

Більше цікавого про Настю Каменських знайдеш за посиланнями:

1. Потап і Настя Каменських показали, як провели осінні вихідні

2. Чиї ніжки довші? Каменських і Нікітюк приміряли шкіряне міні

3. Настя Каменських розповіла, яка вона господиня

4. Настя Каменських зізналася, що хоче стати мамою

5. «Разом до старості»: Потап випустив пісню-обітницю для Каменських

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі