Настя Каменських випустила сексуальний кліп за участі Потапа

Настя Каменських випустила сексуальний кліп Elefante за участі Потапа | 1+1
Фото: Прес-служба NK

Дивись відео і читай між рядків…

Поділитися:

Сьогодні, 25 жовтня, співачка Настя Каменських презентувала епатажний кліп на іспаномовну пісню Elefante. Він із головою занурює у барвистий світ магічних істот, а в кожному кадрі тут простежується сексуальний підтекст.

Цікаво, що у відео знявся і чоловік Насті Потап, а в пісні можна почути його голос. Вмикай кліп Elefante:

Пісня написана трьома мовами – іспанською, яку співачка вивчила за чотири місяці, українською та англійською. Крім того, трек об’єднав етнічні мотиви різних культур: ніжка сопілка тут грає під акомпанемент запальних латиноамериканських бітів. Таким чином розкривається головна ідея пісні: музика не знає кордонів.

«Своєю творчістю я хочу надихнути кожного бути відкритим до світу, пізнати всі його грані й культури. Тому у відео ми пропагуємо любов до індивідуальності. Кожен із нас унікальний, і я закликаю всіх любити себе. Зрештою, наша неповторність – це сила, яка може змінити світ на краще», – прокоментувала NK.

Любов Насті до мультикультурності почалася ще в дитинстві. Її батьки багато подорожували, деякий час жили в Мексиці, Італії та відвідали чимало країн Латинської Америки.

Зазначимо, що режисером кліпу став Леонід Колосовський, який співпрацює з найвідомішими українськими виконавцями – зокрема гуртами «Время и Стекло» і MOZGI.

Читай найцікавіші новини про Настю Каменських:

1. Потап і Настя Каменських показали, як провели осінні вихідні

2. Чиї ніжки довші? Каменських і Нікітюк приміряли шкіряне міні

3. Потап і Настя Каменських вразили людей смачним поцілунком у супермаркеті

4. Настя Каменських розповіла, яка вона господиня

5. Настя Каменських зізналася, що хоче стати мамою

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі