«Чом ти не прийшов»: Оголена Злата Огнєвіч зачекалася коханого в новому кліпі

Оголена Злата Огнєвіч зачекалася коханого в новому кліпі | 1+1
Фото: кадр з кліпу «Чом ти не прийшов »

Артистка чарує відвертим образом...

Поділитися:

Українська співачка Злата Огнєвіч випустила кліп на відому народну пісню «Чом ти не прийшов», в якому вона постає не лише в звабливому образі, а й втілює фольклорні символи. 

Мініфільм з першої хвилини гіпнотизує мелодією незвичного інструменту — ганґу, а доповнюють атмосферу напівтемрява та невагомі краплини дощу. 

Під магічні звуки Злата в образі нареченої заворожує ніжними танцювальними рухами...

Утім така пластика — це лише початок гармонійної історії кліпу. Протягом відео співачка вражатиме захопливими перевтіленнями. Чан із пелюстками троянд та оголена Злата символізують підготування молодої дівчини до зустрічі з обранцем.

«Я не роздягаюся заради того, щоб показати, яка гарна у мене фігура. Це зовсім не про це. Це — про символи, як у того ж Ларса фон Трієра, де кожна деталь просякнута символізмом», — прокоментувала Злата.

До слова, раніше зірка поділилася секретами, які допомогають їй тримати себе в формі. Читай .

А щирі емоції від першого кохання глядачі побачать у романтичному образі співачки, який увиразнюють ніжні квіти та бежева сукня.

Символами забобонів та стереотипів, які накладаються на нас з дитинства стали червоні вбрання та агресивні рухи. А ще більше драматичності атмосфері додав головний убір Злати зі свічок.

Мені неважко бути відвертою, якщо цього вимагає творчість, — додала співачка.

Цікаво що, режисером проекту став Макс Литвинов, який прагнув показати мініфільм про життя Злати. Але кожен глядач зможе розпізнати по-своєму символи, виходячи зі свого досвіду та світосприйняття.

Також зірка поділилася на своїй сторінці в Instagram, що зовсім скоро презентує альбом народних пісень в авторській обробці під назвою «Сила поколінь».

Дивись зворушливий кліп та отримуй задоволення від нового звучання української класики:

Читай ще більше про Злату Огнєвіч:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі