Чиї ніжки довші? Каменських і Нікітюк приміряли шкіряне міні

Чиї ніжки довші? Настя Каменських і Леся Нікітюк приміряли шкіряне міні | 1+1
Фото: Веронiка Монакова, Jetsetter

Українські красуні вдягнули найсексуальніший тренд сезону.

Поділитися:

Зірки українського шоу-бізнесу, які завітали на святкування ювілею журналу Cosmopolitan, вражали модними й навіть екстравагантними образами. Так, Настя Каменських вдалася до одного з головних трендів сезону – шкіряного міні. Дивись, як сексапільний костюм підкреслив довгі ніжки співачки:

Фото: instagram/kamenskux

Підтримала шкіряний «флешмоб» і Леся Нікітюк – ведуча вдягнула ультракоротку сукню та застосувала секретний лайфхак, що візуально зробив її ніжки ще довшими, ніж зазвичай!

Фото: instagram/lesia_nikituk

Цікаво, що «шкіряні» луки надихнули селебріті ще й на тваринні мотиви. Так, Каменських доповнила образ крихітною леопардовою сумкою, а Нікітюк увиразнила образ жираф’ячими колготками.

Зіркові красуні застосували всі стильні трюки, аби мати найсексуальніший вигляд на вечірці. А чий образ припав тобі до душі? Голосуй за найгарячішу кралю вечора:

poll_content_591

Сьогодні Каменських і Нікітюк запалюють разом на світських вечірках. А колись Леся подавала Насті чай – про це ведуча зізналася в нещодавньому інтерв’ю.

Влаштуй зіркам модний вирок – проголосуй за найкращі образи:

1. Битва total black луків: Злата Огнєвіч проти Джамали

2. Битва спокусливих образів: Тіна Кароль проти Анджеліни Джолі

3. Битва вишитих суконь: Катя Осадча чи Маша Єфросиніна

4. Катя Осадча і Наталія Могилевська вийшли у світ в однакових сукнях

5. Битва образів: Джей Ло та Катерина Кухар у сукнях із пір'ям

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі