Оля Полякова проковтнула цілу ковбасу в новому кліпі

Оля Полякова проковтнула цілу ковбасу в новому кліпі | 1+1

Співачка разом із зірками «Ліги сміху» підкорює YouTube.

Поділитися:

Кожну пісню Олі Полякової варто слухати з особливою обережністю. Бо навіть якщо краєм вуха вловити приспів, він засяде глибоко у голові. Ба більше, тексти вивчаються зі швидкістю світла.

Так, новий хіт співачки «Жрица ночи» – не виняток. Під нього вже танцюють тисячі фанів, а музичне відео з кожною хвилиною переглядають сотні юзерів. За три години воно набрало понад 17 тисяч переглядів – і це тільки початок.

Його сюжет виявиться знайомим для кожного: темнота, тиша, їжа… Артистка заспівала про жінок, які з усіх сил намагаються дотримуватися дієти, але вночі мов заворожені йдуть до холодильника.

У кліпі розгорілася справжня драма: ролик починається з порятунку молодого касира, якого зіграв актор «Ліги сміху» Марк Куцевалов. До слова, у лікарів перевтілилися коміки з команди «Загорецька Людмила Степанівна».

Невідкладна допомога знадобилася працівнику через нічну пригоду – зголоднілі панянки  ввірвалися до супермаркету, змітали з полиць усе, що бачили, і насолоджувалися єднанням зі смаколиками. 

Раптом з морозильної камери повстала їхня наставниця – Оля Полякова.

Яка, звісно ж, також відрізнилася – наполягла, щоб їй відкрили холодильник, а згодом одним махом проковтнула ковбасу.

Касир захищався як міг, навіть намалював магічний круг майонезом – та марно. Психіку і продукти врятувати не вдалося...

Звісно, після побаченого шабашу складно прийти до тями. Але хто з нас не їв уночі смачненьке? До того ж скоро Новий рік, а це означає, що пісня «Жрица ночи» набуває ще більшої актуальності. 

Отож дивись кліп і кайфуй від безпосередньості танцювалонього треку:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. «Чом ти не прийшов»: Оголена Злата Огнєвіч зачекалася коханого в новому кліпі

Новини по темі