Наталія Мосейчук відзначить двох вчителів у власній номінації "Вибір Серцем" на Global Teacher Prize Ukraine

Наталія Мосейчук відзначить двох вчителів у власній номінації Вибір Серцем на Global Teacher Prize Ukraine

Наталія Мосейчук вшосте стала кураторкою загальнонаціональної премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine

Поділитися:

Цьогоріч через повномасштабне вторгнення рф в Україну загальнонаціональна премія Global Teacher Prize Ukraine 2022 відбудеться у новому  форматі. Церемонія без традиційного червоного хідника та золотих статуеток. Натомість можливість номінувати вчителя — залишилася. Організатори премії, ГС Освіторія та її засновниця Зоя Литвин, збирають історії мужніх вчителів, які у воєнні часи лишилися відданими своїм учням і стали героями освітнього фронту, щоб наголосити: “Вчителі важливі. Попри все!”.

Розповісти історію свого вчителя можна за посиланнямЗбір триває з 21 липня по 21 вересня. На День вчителя відібрані історії покажуть на українських каналах із загальною подякою усім освітянам.  

мосейчук литвин

Традиційно у власній номінації "Вибір Серцем" телеведуча 1+1 та Єдиного марафону новин, кураторка проєкту Право на Освіту та незмінна кураторка премії Наталія Мосейчук відзначить двох вчителів — шкільного психолога-педагога та відважного класного керівника. Двох вчителів, які прийняли страшний виклик війни, вчили та рятували.  

Цьогоріч команда "Право на Освіту" закликає всіх — учнів та батьків, вчителів-колег розповісти нам про таких мужніх вчителів. Ми відзначимо педагога-психолога, який працює з дітками, постраждалими під час війни. На психологів зараз неймовірне навантаження, саме вони зцілюють дитячі серця і потребують особливої уваги.

Мосейчук премія для вчителів

Також Наталія Мосейчук відзначить класного керівника з регіонів України, який попри бомбардування не покинув своїх учнів, продовжував працювати, налагодив роботу онлайн та підтримував своїх дітей усі ці дні, передаючи важливі знання не зупиняючи уроки.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ "Сніданку з 1+1" міністр освіти Шкарлет розповів, як відбуватиметься навчальний процес із вересня

“Кожен на своєму фронті наближає нашу перемогу. Вчителі — на своєму, освітньому, роблять все можливе, аби попри жахи війни учні все ж отримувал знання. Лікують знаннями, надихають, вчать долати випробування, тримати удар, хапатися за життя. Підіймають дух і вже готують дітей до викликів нового часу. Дякую всім і кожному. Тим, вчителям, які на зв’язку зі своїми учнями в окупації, хто проводив уроки у бомбосховищах, хто пішов на фронт боронити нашу країну. Особлива увага зараз до педагогів-психологів, адже саме вони вчать і допомагають не втрачати віру. Всім, до кого діти мріють прийти у класи 1 вересня. Ми маємо знати їх історії. Впевнена у кожного є своя. Діліться”, — зазначила Наталія Мосейчук

Мосейчук

Global Teacher Prize Ukraine — частина світового освітянського руху Global Teacher Prize. Щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію засновано в 2017 році ГС "Освіторія" після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.

В межах премії у власній номінації Вибір Серцем Наталія Мосейчук відзначає вчителів — освітніх терапевтів, які лікують знаннями та відкривають світ своїм учням. У різні роки переможцями номінації ставали викладачі зі шкіл при лікарнях, Школи Супергероїв по всій країні.

Мосейчук

Новини по темі