"Ніхто не бачить, що відбувається за закритими дверима": вийшов трейлер документального фільму про Меган Маркл та принца Гаррі

Вийшов трейлер документального фільму про Меган Маркл та принца Гаррі

Відео створене з низки чорно-білих кадрів, сповнених щастя і сліз.

Поділитися:

Netflix випустив перший трейлер документального фільму про принца Гаррі та Меган Маркл, які також підтримують Україну в боротьбі проти агресії росії. У ньому можна побачити особисті фотографії спільного життя герцогів Сассекських, зокрема з весілля, поїздки до Африки та під час вагітності Меган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша леді України зустрілась з Королем Чарльзом IIІ

Та не лише радісні моменти очікують глядачів. Судячи з трейлеру, світ побачить, як пара важко переживала непрості моменти життя в королівській родині. У відео присутні інтригуючі цитати з інтерв’ю пари.

"Чому ви захотіли зняти цей документальний фільм?" – запитує редактор в промо. – "Ніхто не бачить, що відбувається за зачиненими дверима", — каже Гаррі. – "Я повинен був зробити все можливе, щоб захистити свою сім'ю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська королівська родина підтримала Україну: принц Вільям та Кейт Міддлтон відвідали Український культурний центр, що допомагає біженцям

У свою чергу Меган каже:

"Коли ставки такі високі, чи не краще почути нашу історію від нас?"

Прем’єра документального фільму очікується вже 8 грудня. Нагадаємо, востаннє Меган Маркл та принц Гаррі зустрічалися з королівською родиною у дні прощання з королевою Єлизаветою II, яка померла у віці 96 років 8 вересня.

Новини по темі