Нова зірка соцмереж: врятована киця Шафа з Бородянки відтепер має свій акаунт в Instagram

Киця Шафа з Бородянки, яка вижила у зруйнованому будинку на висоті 7-го поверсху, відтепер має свій акаунт в Instagram
Instagram/zoopatrul.ua

Кішка, яку врятували з 7-го поверху зруйнованого будинку в Бородянці, відтепер має свій акаунт в Instagram. Він набирає неабиякої популярності.

Поділитися:

Кішка, яку рятувальники визволили з пастки 7-го поверху зруйнованого будинку у Бородянці, отримала ім'я та власну сторінку в Instagram. Її назвали Шафа, на честь вцілілої кухонної шафки в Бородянці. Акаунт в Instagram киці Шафи отримав назву shafa_the_cat.

Кішка ШафаФОТО: Instagram/shafa_the_cat

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарного кота Степана із Харкова евакуйовано у Францію: "Дві ночі ми сиділи у підвалі. Тиждень сиділи без світла"

Цю кішку помітили на 7-му поверсі зруйнованої російськими військами багатоповерхівки у Бородянці, що на Київщині. Будинок, що став пасткою для цієї киці, був зруйнований окупантами ще на початку березня. Тож бідна тваринка виживала на 7-му поверсі близько 2-х місяців. Як їй це вдалося, невідомо, це справжнє диво. Рятувальникам вдалося визволити кішку, і нею почав опікуватися ЗооПатруль.

Кішка ШафаФОТО: Facebook ДСНС України

І от днями стало відомо, що киця Шафа, яка вже стала знаменитою і отримала нових господарів, так само отримала і власну сторінку в Instagram, яка вже має понад 5 тисяч підписників. В цьому акаунті публікують фото і відео кішки та меми з нею. Тваринка вже стала новою зіркою соцмереж, ще одним символом нашої незламності і сили у боротьбі з російським ворогом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія знаменитого песика Патрона, який допомагає працівникам ДСНС розміновувати території

Кішка з БородянкиФОТО: Instagram/shafa_the_cat

Новини по темі