Новий кліп Аріани Ґранде примусив мережу пліткувати (відео)

Аріана Гранде спровокувала чутки своїм новим кліпом на пісню Boyfriend (відео) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Такий вигляд має безжальна пристрасть.

Поділитися:

Днями американська співачка Аріана Ґранде випустила новий кліп на пісню Boyfriend, і він миттю зібрав навколо себе купу пліток.

Фото: @givenchyofficial

Музичне відео розповідає історію стосунків аж занадто драматичної пари. На екрані Аріана та її коханий, чию роль виконує музикант Майкі Фостер, не хочуть повірити у почуття одне до одного. Проте, через свої ревнощі закохані безжально травмують людей навколо. Та надмірну увагу людей привернув зовсім не цей заплутаний сюжет.

Річ у тому, що шанувальники, як і деякі американські видання, абсолютно впевнені, що Майкі та Аріана – закохані не тільки на екрані. Поп-діва такі чутки поки ніяк не прокоментувала. Відомо, що Фостер та Ґранде уже досить довго товаришують, тож після зйомок цього запального відео їхня дружба цілком могла перерости у щось більше. Шанувальники не вірять, що таку пристрасть можна вдати. Дивися відео:

Нагадаємо, що нещодавно Аріана розплакалася просто на сцені через спогади про покійного коханого. 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про Аріану Ґранде читай тут:

1. Зовсім інша: Аріана Ґранде приміряла незвичний для себе стиль

2. Аріана Ґранде з песиком замиловує на обкладинці Vogue

3. Аріана Ґранде здивувала тату, присвяченим акторові Джиму Керрі

Новини по темі