Новий кліп Сема Сміта за дві години набрав півмільйона переглядів на YouTube

Сем Сміт випустий новий кліп, що підкорив YouTube | Зіркове життя | 1+1
gettyimages.com

Підтанцьовуй разом із нами!

Поділитися:

27-річний британський співак Сем Сміт вперше за 2019 рік представив світу сольну пісню під назвою «How Do You Sleep?». Кліп на неї, який нещодавно з'явився на YouTube, за лічені години зібрав майже півмільйона переглядів.

У відеороботі артист танцює з командою чоловіків. Відомо, що хореографію для запису ставила Періс Гобель, яка співпрацює з Джастіном Бібером, Нікі Мінаж та Джей Ло. Не дивно, що ролик такий запальний та ефектний!

Дивись новий кліп Сема Сміта на 1plus1.ua і пританцьовуй разом з нами!

Композиція «How Do You Sleep?» — другий сингл з майбутнього третього альбому співака. Нагадуємо, що дебютний альбом Сміта «In the Lonely Hour» вийшов у 2014 році. За нього музикант отримав чотири премії «Греммі», враховуючи нагороду за найкращий вокальний поп-альбом. У 2016 році артиста нагородили «Оскаром» за хіт «Writingʼs on the Wall», написаний для фільму «007: Спектр». Другий альбом Сема «The Thrill of It All» був представлений публіці у 2017-му. 

Хіти Сема Сміта часто звучать на вокальному шоу «Голос країни». До прикладу, у дев'ятому сезоні відому композицію артиста «Writings on the wall» заспівав Девід Аксельрод. Дивись, як це було, у відео: 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. Виступ Біллі Айліш ледь не зірвався через травму (фото)

2. Гаряча гонщиця Ріта Ора качає новим кліпом (відео)

3. 49-річна Дженніфер Лопес похизувалася ідеальними сідницями в запальному танці 

Новини по темі