Новий місяць у березні 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на Молодик від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Новий місяць 21 березня — 1+1
Pixabay/G4889166

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Молодика 21 березня?

Поділитися:

21 березня починається новий місячний цикл за місячним календарем. Новий місяць несе нові енергії, це дуже хороший період для планування, творчості, загадування бажань. Чого чекати всім знакам зодіаку на Новий місяць у березні 2023 та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць у березні 2023 від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на березень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць у березні 2023

Гороскоп на Молодик Овен

21 березня Сонце входить на знак Овна (Місяць теж у знаку Овна) з'єднання в 1 градусі - Молодий місяць - новий цикл для Овнів (можлива нова людина, нова робота, нова роль і т.д.). Дуже сильний Молодий місяць особливо для тих, хто народився в березні або тих, у кого асцендент з 0 до 3 градусів.

Гороскоп на Молодик Тілець

20 березня Меркурій входить у 12 будинок. 21 березня туди також перейде і Сонце, а також і Місяць і буде Молодий місяць. Молодий місяць у 12 будинку. Найближчі два тижні ви або поїдете, або подасте документи на імміграцію. Можлива подорож за кордон. Можливий початок роботи з психологом.

Гороскоп на Молодик Близнюки

Місяць та сонце 21 березня входять до 11 будинку. Нова група, компанія. Щось нове. Нова творчість, новий хист. Організація чогось. Нове джерело прибутку. Соціальні мережі.

Гороскоп на Молодик Рак

21 березня Молодий місяць у 10 будинку. На вас чекає фонтан енергії - впевненість, що все вийде, разом з іншими планетами, з 21 по 31 березня - чудовий щасливий час для професії, кар'єри, роботи. Особливо Раки асцедент 11-18 градус день народження 3-13 липня, Юпітер робить аспект до Сонця, зміниться статус на вищий або той, який хочете.

Гороскоп на Молодик Лев

21 березня Сонце і Місяць у 9 будинку, приєднуються до Меркурія. Молодий місяць у 9 будинку. Це початок нової історії, зелене світло, початок освіти, викладання, судового процесу, юридичні документи, публікації, популярність, глобальність, на всі країни світу. Юпітер також у 9 будинку посилюватиме дію Нового місяця. Особливо відчують Леви, у кого асцедент у 11-18 градусах або день народження 3-14 серпня.

Гороскоп на Молодик Діва

21 березня сонце входить у 8 -й будинок. Місяць також потрапляє туди. Юпітер, Меркурій, Місяць і Сонце збираються там. У 8 -му будинку у вас буде молодий місяць. 8 -й будинок, як правило, не про зароблені гроші, а про ті, які ми отримуємо через куг. Гроші її чоловіка, батьків. Гроші від держави. Молодик - це завжди про нові - інвестиції, нові можливості.

Гороскоп на Молодик Терези

21 Березня - Сонце входить у цей же 7 будинок і нове джерело енергій у сфері партнерства та в особистих та в ділових (підпишіть контракт тощо). У тих, чий асц від 0 до 5 градусів Терезів або хто народився з 22 по 27 вересня, сильніше відчуєте цей Молодий місяць, прям потрібно співпрацювати в цей час. 7 будинок це ще й публіка, можливо ви виступатимете перед кимось, набиратимете студентів, учнів.

Гороскоп на Молодик Скорпіон

21 березня Новий місяць у вашому 6 домі.  Сонце входить у 6 будинок і Молодик у цьому секторі. Взагалі, в 6 домі зберуться 4 планети: Меркурій, Юпітер, Сонце та Місяць. Це значить багато енергії. Новий погляд на розв'язання проблеми, тему роботи. Ви можете отримати нового клієнта, нову роботу. Нова зайнятість або вдосконалення. Для цього Молодого місяця дуже добре, якщо ви візьмете собі кошеня.

Гороскоп на Молодик Стрілець

21 березня - Сонце та Місяць входить до 5 будинку. Багато енергії у 5 будинку, задоволення, радості життя, будинок перемоги, везіння. Добре 10 днів робити карту бажань на Місяць, що росте. Розвиватиметься роман.

Гороскоп на Молодик Козеріг

21 березня сонце входить у 4 -й будинок і місяць і там збираються чотири планети: Юпітер, Меркурій, Місяць і Сонце. Це називається Stellium. 21 березня у нас є молодий місяць: нове місце проживання, новий член сім'ї, хтось може прийти, влаштуватися, щоб жити з вами, або ви дізнаєтесь, що у вас буде дитина, що у вас буде поповнення.

Гороскоп на Молодик Водолій

21 березня входить сонце в 3 будинок і додає ще енергії та Місяць там же. Буде Молодий місяць у 3 будинку (спілкування, комунікації, поїздки, переїзд). Нове джерело енергії. Транспорт, покупка машини. Початок навчання та нових контактів.

Гороскоп на Молодик Риби

21 березня сектор грошей входить Сонце. Додає енергію, і туди ж входить Місяць. 21 березня - Молодий місяць у секторі грошей. Починається зростаючий місяць. Добре робити ритуали за гроші. Принесе нове джерело прибутку. Пропозиція нової роботи. Нові ідеї. Цінна покупка. Відчуття самоцінності. Доходи зростатимуть.

Новини по темі