Модний гороскоп: 3 осінні образи, які варто приміряти Скорпіонам

Модний гороскоп для Скорпіонів на осінь 2019 | Мода | 1+1
Фото: Sezane

Що пасує найноровливішому знаку?

Поділитися:

Не дарма під сузір'ям Скорпіона народилися такі значущі для світу моди Роберто Каваллі, Стефано Габбана і Кельвін Кляйн. Темпераментні та авантюрні представники цього знаку обирають і одяг до пари своєму характеру.

У вчинках Скорпіонів більше пристрасті, ніж розсудливості, тому вони радше нададуть перевагу миттєвим трендам, аніж «вічній» класиці. Скорпіони жваво цікавляться модою і можуть створювати її самі.

З нашого боку наївно сподіватися, що головні критики серед усіх знаків одразу ж закохаються в запропоновані образи з добірки. Де там! Скорпіони завжди знають як краще, тому ми просто задаємо вектор, який підштовхне безмежну фантазію в потрібний напрямок.

ШКІРА + ТРИКОТАЖ

Неможливо уявити матеріал, сексуальніший від шкіри. Своєю чергою і Скорпіони в цьому не мають суперників. Тому найспокусливіший тренд осені однозначно повинен оселитися в гардеробах представників знаку.

Якщо косухи набили оскому, обирай одяг, який ми рідше бачимо шкіряним — довгі сукні, сорочки, кюлоти, спідниці міді. Андре Тан обіцяв, що помилитися тут неможливо. 

Фото: instagram/joana_staygold

Фото: instagram/alyssainthecity

Окрім традиційних чорного і коричневого варто наважитися на ширшу гаму відтінків — від спокійного молочного до зухвалого червоного. Дозволь трендовому кольору повторити твій настрій.

Фото: instagram/nanushka

Фото: instagram/alyssainthecity

МІНІ + ВИСОКЕ ВЗУТТЯ

Прагнення Скорпіонів мати бездоганний вигляд завжди і всюди — часом йде з комфортом різними стежками. Особливо, коли на носі зима, а засвітити стрункі ноги кортить не сказати як.

Оголитися стильно і без ризику обмороження насправді можливо. Увага на два гарячих тренди — високі чоботи і сексуальні сукні-піджаки. Тільки все це за умови, що на варті твого здоров'я будуть щільні колготи та довге пальто.

Фото: instagram/elaisaya

Фото: instagram/jodielapetitefrenchie

Крім чоботів-труб і моделей з халявами гармошкою, можна взути ботфорти. У поєднанні з елегантним класичним кроєм піджака вони додадуть твоєму образу не вульгарності, а провокації — навіть більш інтелігентної, ніж вчила MARUV.

Фото: instagram/itsashbrooke

Якщо ж хочеш одягнутися повсякденно, заміни піджак об'ємним м'яким светром або світшотом. Щоб провокація не втратила пристойності, такий верх не повинен прилягати до тіла. Стрункі ноги самі по собі не залишать сумнівів, що твоя фігура близька до ідеалу.

Фото: instagram/lissyroddyy

Фото: instagram/trinekjaer_

В'ЯЗАНИЙ КАРДИГАН + ДЖИНСИ

Якщо хтось і був готовий до тріумфального повернення кардиганів, так це чутливі до будь-яких віянь моди Скорпіони. Адже інші давно змирилися, що цей тренд здатний існувати тільки з приставкою «анти».

Несподівано виявилося, що у светрів, гольфів і джемперів з'явився серйозний конкурент — з візерунком косою, у великий рубчик або вовняний, але добре знайомий кардиган. За час розлуки він додав у вазі й набрав об'єму, і тепер здатний справді зігріти.

Фото: instagram/walkinwonderland

До того ж спокусники-Скорпіони знайдуть свою вигоду — V-подібний виріз або можливість його створити кількома розстебгнутими ґудзиками. Інакше кажучи, вдягнутий на голе тіло кардиган делікатно підкреслить не лише ключиці. Правда хвалитися багатством краще в приміщенні, а теплий шарф на вулиці ніхто не скасовував. 

Фото: instagram/sarahchristine

Фото: instagram/sincerelyjules

Більше цікавого про моду і стиль: 

1. Модний гороскоп: 3 ідеї, як вдягнутися Терезам цієї осені

2. Модний гороскоп: 3 осінні образи, які найкраще пасують Дівам

3. Тренди модного етикету: Чи підбирати сумку в колір взуття?

4. Треба брати: Наймодніші штани осені 2019

Новини по темі