12 образів вагітної Меган Маркл, які закохують із першого погляду (фото)

ТОП-12 образів вагітної Меган Маркл, які закохують у себе
Фото: GettyImages

Надихатися можуть не лише вагітні.

Поділитися:

Модні експерти зазначають, що Меган Маркл стала більш вишуканою після того, як приєдналася до королівської родини. Навіть британський Vogue віддав їй третє місце у рейтингу ікон стилю-2018.

Мінімалістичний, сучасний стиль дружини принца Гаррі викликає захоплення у багатьох жінок. Тому доказ — і наш огляд найкращих образів вагітної герцогині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама Меган Маркл приїхала у Великобританію

РОЗКІШНІ СУКНІ

Екс-акторка Меган Маркл уміє виглядати по-голлівудськи. На прем’єрі Цирку Дю Солей вона з’явилась у блискучій темно-синій сукні з розрізом від Roland Mouret, а для появи на British Fashion Awards обрала вишукану чорну сукню Givenchy на одне плече.

Герцогиня чарувала вбраннями і під час візиту до Марокко. Чудово пам’ятаємо її червону сукну Valentino вільного A-силуету та блакитну сукню з рослинним принтом Carolina Herrera. Одним із найбільш вишуканих та особливих став кремовий look, у якому дружина принца з’явилася на прийомі в британського посла в Марокко Томаса Рейлі. Меган вдягнула шовкову сукню-каптан Christian Dior, створену спеціально для неї. 

ЕЛЕГАНТНІ ДУЕТИ

«Візитівкою» стилю вагітної Меган Маркл стали елегантні злагоджені «дуети», створені з суконь і пальт (або піджаків). До Королівського національного театру герцогиня Сассекська завітала у персиково-бежевому костюмі: сукні Brandon Maxwell, яка підкреслила її вагітний животик, та блейзері у тон. 

Для наступного виходу дружина принца обрала total black образ: сукню і пальто від Givenchy, які доповнила улюбленими бежевими човниками Manolo Blahnik’s.

Далі надихайтеся вишуканими образами Меган Маркл, які варто взяти на замітку.

СТИЛЬНА ПОВСЯКДЕННІСТЬ

Значно рідше ми бачили герцогиню у повсякденному одязі, але не можемо не згадати її casual образи. Меган показала стильні комбінації комфортних речей. Як ось вагітна герцогиня потрапила в об’єктиви фотокамер у спортивному костюмі, бежевому класичному пальто, кросівках та кепці Adidas. Стильно вона виглядала і в чорних скіні, джемпері в бретонську смужку та куртці кольору хакі.

Новини по темі