Одягай міні-сукню і танцюй як Кароль у новому кліпі

Одягай сукню міні й танцюй як Кароль у новому кліпі | Зіркове життя | 1+1
Фото: @tina_karol

Співачка знову всіх звабила!

Поділитися:

Кожен трек Тіни Кароль – беззаперечний хіт. Але українська поп-діва тривалий час не випускала нових композицій, бо готувала дещо «вибухове».

Вчора для усіх шанувальників виконавиці було справжнє свято, адже на YouTube вийшов її новий кліп на пісню «Вабити». Кокетлива красуня у відвертих вбраннях манить чоловіків своєю спокусливістю та грайливістю. Очевидно, у них немає жодних шансів!

Зірка випромінює сексуальність та жіночність, а «вогняний» погляд, з яким Тіна виринає з басейну, змушує серце битися частіше.

На додаток, на співачці той самий сріблястий купальник, який нещодавно «засвітився» в її Instagram. Зухвалий образ прикував погляди шанувальників до витонченої фігури Кароль і викликав безліч захоплених коментарів. 

До слова, фанати заохочують один одного записувати кавери, створювати тематичні малюнки, танцювати під новий хіт та знімати відео.

Але навіть без закликів кожній дівчині захочеться взяти приклад зі звабниці: одягнути ефектну ультракоротку сукню, нафарбувати вуста яскравою помадою, взути підбори й спокусливо рухати стегнами. Отож не гай часу – ти маєш усе, щоб саме зараз насолодитися треком та своєю неповторністю.

Дивись повне відео, аби детально відтворити кожен граційний рух:

Також пропонуємо згадати виступ співачки на «Вечорі прем’єр», адже спокусливі образи Тіна Кароль демонструє не лише у кліпах, а й на сцені. 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Найцікавіше про Тіну Кароль знайдеш за посиланнями:

1. «Мені не соромно»: Провокаційний знімок Тіни Кароль не дає спокою юзерам

2. Чуттєва Тіна Кароль позує без білизни (фото)

3. На цьому фото Тіна Кароль замріялась, немов русалонька

Новини по темі