Офіційно! Потап і Настя Каменських сьогодні одружуються

Потап і Настя Каменських підтвердили інформацію про своє весілля

Зірки публічно зізнались одне одному в коханні.

Поділитися:

Два тижні тому мережею поширилися чутки про ймовірне весілля представників вибухового дуету — Потапа і Насті Каменських. Артисти уникали спілкування зі ЗМІ та ігнорували питання про їхній роман.

Але сьогодні, 23 травня, вони нарешті підтвердили інформацію про одруження. Потап і Настя Каменських стануть чоловіком і дружиною! Весілля також відбудеться сьогодні.

Співак опублікував чуттєвий і зворушливий кліп «Константа», в якому освідчився чарівній NK.

«Це мої почуття, частина моєї душі і мого серця. Це чесне зізнання чоловіка в коханні до своєї жінки. Зізнання моїй дівчинці Насті Каменських, яку я люблю і на якій одружуся,» — прокоментував романтичну прем’єру Потап.

Цікаво, що сама Настя презентувала особливу україномовну пісню «Обіцяю» місяць тому на Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою. У ній вона також зізналась у коханні майбутньому чоловіку, але не розсекретила його ім’я. Як виявляється, ніжний трек вона справді присвятила Потапу.

«Особливі почуття народжують особливі твори. Саме такими є пісні «Обіцяю» і новий хіт Потапа «Константа». Дві ці композиції доповнюють одна одну і зливаються в єдине ціле,» — поділилася Каменських. — Дякую, Потап, що оберігав нас від зайвих очей, слів, постів. Дякую, що підтримуєш мій вибір, що щастя любить тишу. Дякую, що ми з тобою оберігаємо наше кохання. Сьогодні саме той самий особливий і щасливий день для кожної закоханої пари.

Ми раді поділитися з вами своїм щастям і вдячні за те, що ви розділите його з нами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я присвятила цю пісню своєму коханому!»: Настя Каменських про свій новий україномовний хіт «Обіцяю»

Дивіться виступ NK з піснею «Обіцяю» на нашому сайті:  

Нагадаємо, також у ЗМІ говорили про те, що дружкою на весіллі Потапа і Насті Каменських буде колишня дружина артиста Ірина Горова. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських і Потап влаштували собі романтичний вікенд у Парижі

Новини по темі