Олена Кравець показала свою копію — старшу доньку-красуню

Олена Кравець показала красуню доньку фото | зіркове життя | 1+1
@lennykravets

Подивись, які схожі!

Поділитися:

Відома гумористка Олена Кравець інколи тішить підписників новими особистими світлинами в Instagram. Цього разу зірка показала фото старшої доньки Марії, яка вражає схожістю зі своєю зірковою мамою.

На світлині Маша позує разом із дельфінами. У коментарі до посту Олена Кравець порушила важливу тему, чим спричинила шквал коментарів у мережі:

Фото: @lennykravets

«Навіть не знаю, хто тут більше щасливий? Спасибі «Немо» за чудові три дні у вас в гостях від нас з Машею. А тепер про важливе. Ці факти відомі нечисленній аудиторії, але про це потрібно знати, щоб мати повну картину того, що відбувається, а також об'єктивний погляд на події. Якщо ви думаєте, що дельфінарій — це те ж, що й цирк із тваринами з усіма наслідками, що випливають, то скажу декілька слів на захист саме «Немо». Перше. Тут всі тварини викуплені на консервних заводах в Японії. Це означає, що якщо б їх не купили, вони б пішли на консерви. Друге. За 15 років тут народилося 25 дельфінят! Це про любов, як ви розумієте. І третє. Більше 1500 дельфінів щороку гинуть в Чорному морі в мережах браконьєрів. І в першу чергу потрібно вирішувати цю проблему. І ще один факт. Тривалість життя дельфінів в дельфінаріях набагато вища, ніж в живій природі. Майже у два рази. Без коментарів».

Більше новин про Олену Кравець читай на сайті 1+1: 

1. Олена Кравець замилувала рідкісними фото своїх двійнят

2. Олена Кравець причарувала новим звабливим фото

3. Драйвово: Олена Кравець показала, як танцює її донька

Новини по темі