Ольга Фреймут: «Ми хочемо навчити владу розмовляти із тими, кому вона служить»

Ведуча програми «Новий інспектор Фреймут. Міста» розповіла деякі деталі проекту.

Поділитися:

На зйомках нового проекту Ользі Фреймут довелося ризикувати життямТелеканал 1+1 готує нову гучну прем’єру – передачу «Новий інспектор Фреймут. Міста». Вже 1 листопада, у вівторок, о 22:00 глядачі талеканалу побачать перший випуск програми.

Унікальність проекту полягає в тому, що команда не зупиняється на перевірках шкіл і лікарень, а повністю перевіряє міста. Це стосується п’яти критеріїв: освіта, медицина, харчування, еліта міста та безпека.

Ольга Фреймут проведе детальну інспекцію восьми міст України, в яких проблеми очевидні. Телеведуча впевнена, що глядачам буде надзвичайно легко і цікаво дивитися «Новий інспектор Фреймут. Міста».

Не подумайте, що це буде дайджест політично-соціальних новин. Це буде легка, весела, класна програма, яка у розважальному жанрі виправлятиме помилки міст.

Телеведуча не лише вказуватиме на помилки роботи закладів різних сфер, а й дізнається подробиці життя мерів міст.

Ми хочемо навчити владу розмовляти із тими, кому вона служить. Нагадати, можновлядцям, що вони є нашими слугами, а не ми є слугами їхніх інтересів.

Вмикайте телеканал 1+1 у вівторок, 1 листопада, о 22:00 та дізнавайтеся шокуючі подробиці про життя в одному з восьми міст, які потрапили у проект.