Остання нагода виграти унікальний набір марок з кораблем від Соломії Вітвіцької: ведуча та волонтерка розповіла, як виникла ідея розіграшу

Останні дні розіграшу унікального набору марок від Соломії Вітвіцької: ведуча розповіла про благодійність під час війни

Як можна отримати один з 3-х унікальних наборів марок від ведучої і волонтерки Соломії Вітвіцької?

Поділитися:

Телеведуча загальнонаціонального марафону "Єдині новини" та 1+1, волонтерка Соломія Вітвіцька проводить благодійний розіграш трьох особливих наборів усім відомих марок про напрямок руху російського корабля. Щоб виграти унікальні ексклюзивні набори марок достатньо зробити благодійний внесок 300 гривень до п’ятниці 1 липня включно (реквізити нижче). Чудова нагода підтримати наших військових у наше спільне державне свято сьогодні, День Конституції України.

Можна виграти такі набори:

1. Унікальна річ з автографом Президента України Володимира Зеленського. Прем’єрна папка Укрпошти з презентації другої марки, єдиний екземпляр. Марки і конверти зі штемпелем у формі острова Зміїний.

2. Повна колекція марок. А перша, рідкісна марка, ще й з автографом Романа Грибова, морпіха, що захищав острів Зміїний, врятованого з полону. Про його авторство фрази ходять легенди.

3. Повний набір 2-ї марки. З конвертами, листівками і сувенірами.

Марки

Ексклюзивно для сайту 1+1 Соломія Вітвіцька розповіла про деталі підготовки цього розіграшу та про волонтерство під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька з волонтерами відвідала прифронтову Харківщину і передала допомогу тимчасовим переселенцям

Як виникла ідея розіграшу?

"Після мого першого вдалого аукціону, коли вдалося зібрати понад 1 мільйон гривень, я вирішила, що варто продовжувтаи. Адже війна триває і запити від хлопців також. Тоді ми з паралімпійцем Сергієм Ємельяновим продали його золоту медаль і нам вдалося купити багато корисних речей для наших військових на передовій: це 50 бронежилетів, 7 тепловізорів, 2 автівки, спорядження тощо. Після цього я продовжила свою волонтерську роботу, і у нас виникла ідея зробити ще один розіграш, саме з марками. Щоб продовжити дарувати колекційні речі за добро для ЗСУ", – розповідає Соломія Вітвіцька.

Вітвіцька

Детальніше про набори марок, які розігруються

Соломія Вітвіцька розповіла подробиці про набори марок, які можна виграти:

"Першу марку «Рускій корабль іді…», дуже рідкісну, яку ще й підписав герой-морпіх Роман Грибов, надав нам для розіграшу гениральний директор 1+1 media Ярослав Пахольчук з власної колекції. Коли Укрпошта випустила другу марку, то ми вирішили, що буде найціннішим саме продати колекцію. Уже із завершальним результатом, куди доплив російський корабель. Зокрема і з автографом і побажаннями нашого головнокомандувача, Президента Володимира Зеленського. Третій приз – це марки з моєї особистої колекції. Я їх придбала спеціально для цього благодійного розіграшу".

Як отримати набір марок від Соломії Вітвіцької?

Отже, щоб отримати унікальний набір марок, треба:

Зробити благодійний внесок 300 гривень до п’ятниці 1 липня включно. Розіграш проводиться за підтримки БО "Ти не Один".  Внесок можна зробити:

►На спеціальну Банку на Mono.

►На карту 5375 4112 0238 5303.

►На Pay Pal vitvitska.solomiya@gmail.com.

►За реквізитами у благодійний фонд «Ти не один» 1+1 media: Код ЄДРПОУ 41565550, IBAN – UA 41 328209 0000026007050040834, призначення платежу: благодійний внесок.

►Рахунки у USD, EUR приймаються за посиланням.

►Через платформу dobro.ua.

Кількість внесків необмежена. Чим більше — тим більше шансів на виграш. Переможців оберуть у рандомному порядку та оголосять 4 липня

 

Вітвіцька

Соломія Вітвіцька для сайту 1+1 розповіла, в чому вбачає роль благодійності у нашій спільній боротьбі з російським ворогом:

"Важливо, щоб всі розуміли, що війна триває і нам потрібно максимально допомагати тим, хто цього потребує. І переселенцям, і постраждалим, і пораненим, всім. Ну і звісно нашим військовим, котрі постійно на передовій. Саме завдяки їм ми можемо зараз працювати, почуватися в безпеці та вірити в наше майбутнє. Зараз найважливіше — употужнити нашу армію і зробити все можливе для якнайшвидшої перемоги. Українці досить заповзято допомагають армії, адже кожна краплинка складає море. І кожен внесок важливий. Тож збираємо далі й не зупиняємося! Всі збори важливі".

Дивіться, як Соломія Вітвіцька розповіла у "Сніданку з 1+1" про благодійний розіграш унікальних наборів марок:

Новини по темі