"Кожен наближає перемогу як може", — Соломія Вітвіцька розповіла, що її колишній чоловік вирішив поповнити лави ЗСУ

Соломія Вітвіцька зробила фото з колишнім чоловіком та розповіла, що він вирішив поповнити лави ЗСУ
Instagram/solomiyavitvitska

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька розповіла, що її колишній чоловік пішов у ЗСУ.

Поділитися:

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька розповіла, що її колишній чоловік Владислав Кочатков з перших днів війни волонтерив, але нещодавно, після двох з половиною місяців, вирішив все ж вступити до Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька показала, як готувалася до прямого ефіру з ЧАЕС

Соломія разом з Владиславом зробили фото перед початком навчань Владислава. Вітвіцька зазначила:

Зачіску, як мобілізований обирав сам. Форму ще не отримав, на навчання їде з дня на день. Тепер Влад по інший бік волонтерського фронту. Кожен наближає перемогу як може.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчинка передала свої накопичення на телефон військовим: ведуча ТСН Соломія Вітвіцька зробила їй подарунок у відповідь

Нагадаємо, що Соломія вийшла заміж за Владислава у листопаді в 2013 та пробули разом до лютого 2021. Соломія розповіла, що вони з Владом досі підтримують тепле спілкування, і після розлучення залишилися друзями. Нагадаємо, що коли влітку Соломія Вітвіцька потрапила в ДТП, колишній чоловік підтримував її та приїздив до ведучої в лікарню. 

Сама Соломія в часи війни теж волонтерить: кожної п’ятниці організовує у дитячій лікарні “Охматдит”, яка постраждала від наслідків наступу російських окупантів, виступи зірок українського шоу-бізнесу. Це допомагає підтримати дух дітей, які проходять лікування, та хоча б на годину забути про хвороби та війну. 

Новини по темі