Останні серії серіалу Величне століття. Нова Володарка: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Програма 1+1

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Моє чуже життя», з понеділка по п'ятницю о 15:45

Якщо заради кохання доведеться зректися сім'ї, який вибір буде зроблено? Дивіться нові серії улюбленого серіалу Моє чуже життя з понеділка по п'ятницю о 15:45 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих фактів про зірку серіалу Моє чуже життя Езгі Асароглу

«Величне століття. Нова володарка», з понеділка по п'ятницю о 17:10

Поки володар бореться зі смертельною хворобою, Кесем вирішила звести Касима на престол. Чи стане Мураду сил протистояти владі Кесем? Не пропустіть останні серії серіалу з понеділка по п'ятницю о 17:10 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 історичних місць, де знімали серіал Величне століття. Нова володарка

«Маршрути долі», з понеділка по четвер о 20:45 

У серіалі Маршрути долі щоразу розгортається нова історія. На окупованій території Сергій знайшов покинутого пса-вівчарку. У будь-яку погоду, в один і той же час, пес чекає господарів на автобусній зупинці. Сергій розповідає цю історію у лікарні. Один із пацієнтів, Василь, здогадується, що це його собака. Він намагається втекти з лікарні, аби забрати собаку. А Сергій здогадався, що лікарі підтримували його у непритомному стані, аби він не побачив смерті близьких. Чоловік продовжує власне розслідування обставин, за яких усе трапилось.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саундтреком до серіалу Маршрути долі стала пісня українського гурту

«Світ навиворіт», у середу о 22:45

Щоб показати вам справжню рибу-динозавра, Дмитро Комаров вирушає у води, де панують хижаки і пірати. Не пропустіть продовження пригод мандрівника у Бразилії щосереди о 22:45 на 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бразильські пригоди Дмитра Комарова продовжуються

«Голос країни», у неділю о 21:00

Вже цієї неділі на телеканалі 1+1 відбудеться третій ефір нового сезону наймасштабнішого вокального шоу . На етапі сліпих прослуховувань зіркові тренери Тіна Кароль, Потап, MONATIK  і Dan Balan запросять у свої команди лише найкращих вокалістів, що боротимуться за омріяну перемогу. Кому пощастить опинитися у запеклих боях й попрацювати із найталановитішими наставниками - дивіться вже у неділю о 21:00 на 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частиною команди Тіни Кароль стала офіціантка з голосом Адель

 

Новини по темі