Бразильські пригоди Дмитра Комарова продовжуються

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров у Бразилії
1plus1.ua

Дивіться новий випуск тревел-шоу Світ навиворіт.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 на каналі 1+1 стартує продовження неймовірних пригод Світу навиворіт з Дмитром Комаровим у Бразилії, країні контрастів, в якій тісно поєдналися два різних світи: первісне життя диких племен і цивілізація. Цього разу ведучий випробує удачу, щоб показати телеглядачам ще більше фантастичної країни, вражаючих місць з чудесами природи та унікальних людей.

Дмитро вирушив у найпрекрасніше місце на планеті – водоспад Ігуасу, який розділяє кордони двох сусідніх країн: Бразилії та Аргентини. Здавна індіанці вважали це диво природи священним. За легендами, десь там знаходиться вхід у загадкову країну Ельдорадо, яку не раз намагалися віднайти шукачі скарбів. Але ще нікому не вдалося пройти через гігантські стіни води близько 300 водоспадів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров вирушив до лігва наркомафії

Щоб якнайближче підібратися до головного місця Ігуасу – «Горло диявола» та вивчити його дивовижний «виворіт», Дмитро перетнув кодон Бразилії, щоб потрапити до іншого краю водоспаду, який знаходиться в Аргентині.

Ведучий-екстремал вирішив спробувати звичайну на перший погляд місцеву туристичну розвагу. Разом з оператором Олександром Дмитрієвим вони намагалися підкорити водяні пороги Ігуасу, займаючись рафтингом. Але чим закінчиться їхній швидкісний спуск і що трапиться на шляху, дивіться вже сьогодні.

Дмитро Комаров також познайомить глядачів з сім’єю унікальних бразильців, зріст яких близько 90 сантиметрів. Катюсія та Пауліньйо одні з найменших людей Бразилії. Але це не завадило жінці відкрити власний косметологічний бізнес, а чоловікові працювати юридичним секретарем у мерії. Пара веде звичайний спосіб життя, ходить за покупками до супермаркету, де власники замовили для них спеціальний візок для продуктів, будує дім своєї мрії та веде блог, в якому залюбки діляться всім цікавим з підписниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров поділився найяскравішими спогадами за рік

«Весь день, який ми провели разом, я не припиняв захоплюватися цією сім’єю. Скільки в них позитиву, енергії й сил, щоб бачити навколо тільки хороше.

Але найголовніше, що пара не соромиться своїх почуттів і світиться любовю, даруючи свої емоції іншим», - розповів Дмитро.

Ще більше цікавих моментів та екстремальних кадрів з продовження подорожі Бразилією, дивіться вже сьогодні о 21:45 на телеканалі 1+1.

Новини по темі