Після розлучення і роману з дівчиною: У Майлі Сайрус новий бойфренд

Майлі Сайрус показала нового сексапільного бойфренда (ФОТО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: Getty Images

Перші романтичні світлини пари. 

Поділитися:

Життя епатажної поп-зірки Майлі Сайрус дедалі більше нагадує серіал. Роман із сином Арнольда Шварценеггера, стосунки з «янголом» Victoria’s Secret Стеллою Максвелл, нетривалий шлюб із голлівудським красенем Ліамом Гемсвортом, палка інтрижка з блогеркою Кейтлін Картер… Усе це вже в минулому. Адже наразі серце знаменитості знову в полоні почуттів. 

Кілька днів тому 26-річну Майлі заскочили в обіймах 22-річного австралійського співака Коді Сімпсона — колишнього моделі Джіджі Хадід. Велелюбна співачка не стала коментувати чутки, але долила оливи у вогонь: опублікувала фото хлопця в сторіз у своєму Instagram. Сам виконавець пішов далі та показав милий кадр, на якому цілує Сайрус за те, що вона нагодувала його сніданком. 

Сьогодні всі сумніви остаточно розвіялися. Майлі засипала мережу спільними світлинами та відео, а також підтвердила — так, це її новий бойфренд. 

Усі крапки над «і» розставив візит Коді до лікарні, в якій через хворобу опинилася зірка. За зізнанням Сайрус, у неї запалення мигдалин — тонзиліт. Попри те, що вже скоро артистка повернеться додому, підтримати її прийшли рідні та друзі. 

Коді приніс хворій троянди, а також присвятив пісню. Обидва коханці показали в своїх сторіз, як виконавець співає і грає на гітарі поки Майлі відпочиває. 

Солодкий хлопчик провідав мене у лікарні та заспівав найсолодшу пісню, яку написав лише для мене, — поділилася з підписниками зірка. 

Фото: instagram/mileycyrus

Що ж, сподіваємося, цей роман буде тривалішим за місяць стосунків із блогеркою, а краще — навіть тривалішим за шлюб Майлі. 

Фото: instagram/codysimpson

Зазначимо, що Майлі та Коді знайомі давно. Раніше вони говорили, що їх об’єднує лише дружба. Вочевидь, час пішов стосункам та почуттям між ними на користь — і посилив їхній потяг одне до одного.

А ось цікавий сюжет про зіркові пари, які, навпаки, вже давно разом. Такі історії кохання надихають! Дивись відео:

Також читай інші новини про Майлі Сайрус та її нескінченні романи:

1. Зухвала Майлі Сайрус презентувала свій найепатажніший кліп (відео)

2. Усе серйозно: Майлі Сайрус почала жити разом зі своєю дівчиною (ЗМІ)

3. Екс-коханий Майлі Сайрус вперше прокоментував розрив зі співачкою  

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі