Поцілунок у серіалі «Моя улюблена Страшко»: як завдяки Колі Оля повірила у щирі почуття

Остання серія "Моя улюблена Страшко": поцілунок Олі і Колі

Вчора у серіалі «Моя улюблена Страшко» Коля нарешті поцілував Олю. Як це було?

Поділитися:

Остання серія першого сезону серіалу «Моя улюблена Страшко» виявилася багатою на події. Наприклад, нового розвитку отримала сюжетна лінія стосунків найкращої подруги Яніни Олі та найкращого друга Насті Колі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінал «Моя улюблена Страшко»: чим Настя підкорила Макса?

За сюжетом Коля давно і палко закоханий в Олю. Але через свою сором’язливість йому важко було зізнатися у своїх почуттях.

СкорикФОТО: Instagram/vladimirskorik

Тим більше, що Оля – яскрава дівчина, яка зазвичай обирала супутників життя за ознаками фінансів та статусу. Але щире ставлення до неї Колі внутрішньо в ній щось змінило: вона відчула, що справжня ніжність і турбота існує, і що її можуть любити не лише за зовнішність.

Тетяна МалковаФОТО: Instagram/tannita_malkova

У фінальному епізоді першого сезону глядачі могли спостерігати за розгортанням романтичної сцени між цими героями. Коля подарував Олі ювелірну прикрасу, і вона підозріло запитала: «А це за що?». На що отримала відповідь: «Тобто? Ні за що, просто так».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка серіалу "Моя улюблена Страшко" Тетяна Малкова про роль Олі, стосунки з Іриною Поплавською, а також про курйози в професії

Оля не повірила спочатку у щирість почуттів Колі та сказала: «Знаєш, ти хороший хлопець, але я, мабуть, не та людина». На що отримала відповідь:

А я думаю, та! Ти хороша, розумна, весела і завжди така оптимістична, що б не сталося.

Своїми словами та вчинками Коля розтопив лід, і пара ніжно поцілувалася. Як же будуть розгортатися стосунки Олі та Колі? Чи справді зміниться характер Олі, і вона стане більш терплячою і лагідною, повірить у щиру любов? Чи стане Коля більш рішучим у своїх діях? Про це можна буде дізнатися з другого сезону «Моя улюблена Страшко», який сьогодні анонсували творці серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи буде продовження серіалу «Моя улюблена Страшко» та як змінилася головна героїня? Ірина Поплавська ексклюзивно у «Сніданку з 1+1»

Дивіться, як у студії "Сніданку з 1+1" акторка Ірина Поплавська, яка зіграла головну роль Насті Глушко, поділилася враженнями від серіалу: