Погода на Новий рік 2022: чого чекати від природи у святкову ніч в різних регіонах України

Прогноз погоди Новий рік 2022 по різних регіонах України
pixabay.com/suesnyder722

Вже за 2 дні буде така довгоочікувана святкова новорічна ніч. Яка погода буде на Новий рік?

Поділитися:

До Нового 2022 року залишилося зовсім небагато часу. Всі наразі планують святкування і хочуть розуміти: яким буде прогноз погоди на Новий рік? Ви можете ознайомитися з тим, якою буде погода у новорічну ніч в різних регіонах нашої країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меню на Новий рік 2022: рецепти новорічних салатів

Погода на Новий рік 2022: Україна

Погода на Новий рік в Україні буде різною залежно від регіону. Надаємо прогноз по найбільш затребуваних у питанні святкування зимових свят та густонаселених мсытах нашої країни.

Погода на Новий рік: Київ. У столиці у новорічну ніч не буде бажаного снігу: 31 грудня за прогнозами буде хмарна погода, йтиме дрібний дощ, який ближче до вечора закінчиться. У новорічну ніч не прогнозується жодних опадів. Хмарною буде погода в столиці і 1 січня. Температура повітря в ці дні у місті буде коливатися від -2℃ до +4℃. Такою буде погода на Новий рік 2022 в Києві.

Погода на Новий рік: Львів. У головному місті Західної України в новорічну ніч теж буде хмарно, можливий дощ. Хмарним буде і 1 січня у Львові. Температура повітря 31 грудня та 1 січня у місті буде коливатися від +2℃ до +7℃.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдвяний глінтвейн: як приготувати класичний та безалкогольний святковий напій вдома

Погода на Новий рік: Одеса. Погода в Одесі на Новий рік не буде додавати святкового настрою: і 31 грудня, і 1 січня у місті буде хмарно, не буде опадів. Лише зранку 1 січня можливий дрібний дощ. Температура повітря на Новий рік в Одесі буде коливатися від -3℃ до +6℃.

Погода на Новий рік: Харків. Погода на Новий рік у Харкові буде найбільш подібною до бажаної зимової казки. Буде доволі морозно, вранці 31 грудня очікується сніг. Вдень буде без опадів, а ближче до новорічної ночі – знову незначний сніг. Проте погода у Харкові зіпсується вже 1 січня: зранку піде дощ, весь день буде хмарним. Температура повітря на Новий рік у Харкові буде коливатися від -10℃ до +3℃.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно прикрасити ялинку за астрологією: під яким числом пройде Новий рік 2022 (коментує астролог)

Погода на Новий рік: Дніпро. Яка погода на Новий рік буде в Дніпрі? В цьому місті теж буде справжня зимова погода: ближче до новорічної ночі очікується сніг. 1 січня погода зіпсується – у другій половині дня піде дощ, весь день буде хмарним. Температура повітря на Новий рік у Дніпрі буде коливатися від -10℃ до +1℃.

Дивіться, як виконувати святкову руханку: вправи для "стрункого" Нового року:

Новини по темі