Потап і Настя Каменських купаються в коханні (фото)

Потап і Настя Каменських купаються в коханні (фото) | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/realpotap

Мліють від солодких почуттів.

Поділитися:

Напередодні виходу свого нового сексуального кліпу Настя Каменських разом із Потапом вирушила в екзотичну відпустку до спекотної Мексики. Зараз зіркова пара відпочиває у Мехіко і ділиться зі своїми фанатами сонячними світлинами.

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала фото, на якому позує у лагідних обіймах коханого. Романтичне селфі Настя доповнила дуже зворушливим текстом, який присвятила Потапові. Хоча і без зайвих слів зрозуміло, як їм добре вдвох.

Фото: instagram/kamenskux

Круто, коли все тільки разом. Круто, коли все виходить. Круто, коли так солодко, і круто, коли одне кохання на двох, — написала NK.

Таке миле фото не залишилось без цікавих коментарів підписників.  Шанувальники відзначили, що закохані гармонійно підходять одне одному та побажали поповнення в сім’ї: «Солодка парочка», «Дітей уже народжуйте», «Сексуально», «Можливо Настя вагітна?», «Ви неперевершені».

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських та Потам вразили людей у супермаркеті смачним поцілунком.

Більше цікавих новин про улюблену пару шоу-бізнесу читай далі:

1. Потап розповів, чому любить жити з Каменських

2. Настя Каменських зізналася, що хоче стати мамою

3. Солодкий цьом: На цьому фото Потап розтанув від пестощів Насті

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі