Потап у компанії напівоголених дівчат заспівав про стосунки з Каменських (відео)

Потап у компанії напівоголених дівчат заспівав про стосунки з Каменських (відео) | 1+1
Фото: Прес-служба MOZGI

Дивись його кліп про кохання з першого погляду.

Поділитися:

Останні декілька днів Потап інтригував шанувальників сольним альбомом під назвою MISHA. Репер обіцяв, що цього разу він здивує ліричними піснями й поділиться сокровенними почуттями. Фанати одразу здогадалися, що на романтику Потапа надихнула його кохана Настя Каменських – саме їхню історію оповідатиме альбом.

Репер не змусив чекати довго, і вже сьогодні прихильники можуть почути сім нових треків. Виявляється, MISHA/ – це перша частина подвійного альбому MISHA//NINA, тож згодом на нас чекає ще більше новинок. Музику і слова писав Потап у співавторстві зі звукорежисером Nick Niker.

Та на цьому сюрпризи не скінчилися: на YouTube вже з’явився кліп на одну з пісень – CHINA. У ній артист оспівує мить, коли людина закохується: палкі погляди, трепетне очікування і поцілунки… Дивись відео:

«Усі звикли до веселого Потапа, шоумена, хулігана. А в цих піснях я той Потап, про якого ніхто не знає, – романтичний, добрий… Це альбом «на одному диханні». Про повне занурення в людину, коли хочеться від усіх сховатися», – поділився артист.

Зазначимо, що напередодні релізу репер разом із дружиною Настею Каменських влаштували райську міні-відпустку на морському узбережжі. «Це були чотири дні нашої солодкої втечі», – написала Настя у своєму Instagram.

Також нагадаємо, що Потап у складі гурту MOZGI виступав на конкурсі краси «Міс Україна 2019». Про враження від заходу репер розповів у відео:

А ще більше музичних новин дізнавайся на нашому сайті:

1. Ви вже бачили кліп у стилі кіберпанк, що зібрав понад 60 млн на YouTube?

2. MONATIK випустив запальний кліп, що поверне тебе у спекотне літо

3. Яке послання приховує брутальний кліп Аріани Ґранде, Майлі Сайрус і Лани Дель Рей

4. Олена Кравець не стримує емоцій у новому кліпі Pianoбой й Alina Pash

5. alyona alyona епатує образами у новому кліпі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі